Kasya
20:16, 03 maj 2015

Patrzę na te tuje...
Jak posadzisz nigry to one zrobią kolejne tło i zasłonią szmaragdy jak sie rozrosną, a chyba nie o to chodzi ?
Migry ladnie wyglądają podsadzone hotrensjami ale w takim ukladzie zrobi ci sie kolejna sciana
Ja bym chybaa posadzila amonogawy...z 5 szt, w odstępach
a nizej, pomiędzy, hortensje..np silver dollar ?
Amonogawy sa zjawiskowe jak kwitną a w tym czasie hortensje dopiero starują
Potem amonogawy przekwitną i zrobią sie zielone a hortki zaraz zaczną kwitnąć i wyjdą na pierwszy plan
A potem mozes jeszcze ocenic czy jskies morning light ci sie tam wkomponują czy nie...
Ja bym tak chyba zrobila
Jabłonki royality sa bordo i pięknie kwitną ale chyba bęą za ciemne
wg mnie potrzeba czegos co rozjasni
Jak posadzisz nigry to one zrobią kolejne tło i zasłonią szmaragdy jak sie rozrosną, a chyba nie o to chodzi ?
Migry ladnie wyglądają podsadzone hotrensjami ale w takim ukladzie zrobi ci sie kolejna sciana
Ja bym chybaa posadzila amonogawy...z 5 szt, w odstępach
a nizej, pomiędzy, hortensje..np silver dollar ?
Amonogawy sa zjawiskowe jak kwitną a w tym czasie hortensje dopiero starują
Potem amonogawy przekwitną i zrobią sie zielone a hortki zaraz zaczną kwitnąć i wyjdą na pierwszy plan
A potem mozes jeszcze ocenic czy jskies morning light ci sie tam wkomponują czy nie...
Ja bym tak chyba zrobila

Jabłonki royality sa bordo i pięknie kwitną ale chyba bęą za ciemne
wg mnie potrzeba czegos co rozjasni