Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

lojalna_ 17:55, 27 lis 2014

Nowe domki tak maja lubia storczyki

Wiecej słonca mamy teraz tak mysle
jazzy 17:59, 27 lis 2014

beata_m napisał(a)

męskie osobniki!!!! matko własnie gdzieś przegapiłam skąd zdobyłaś te cisy. Super. Czyli jednym słowem polowanie wiosną trzeba będzie zacząć!
A co do demonizowania cisów to wiem wiem, nawet tuje są trujące nie wspominając o jałowcach płożących tylko te owocki mnie trochu stresowały czy nie będą kuszące dla chłopaków. Ale macie racje nie ma co przesadzać. A zastawy z cisa robić chyba nie planuje buziaki ........ gluty i meduzy muszę zapamiętać

Wyobraź sobie, że dziś dojrzalam swym sokolim wzrokiem jedną czerwoną kuleczke na jednym cisie toż to szok!!!
jazzy 17:59, 27 lis 2014

babka napisał(a)
HEEJ Jazzy cieszę się, że już jesteś Na cisach się nie znam a storczyka trochę szkoda ale w wazonie tez cieszy Buziak dla młodego, niech zdrowieje

Dzięki super babko
jazzy 18:01, 27 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Ale wypasiony ten storczyk uuuulala szkoda go, ale zrobił miejsce nowej gałązce
Cisy zdiagnozowane uff

No tak się jakoś wypasł aż nie udźwignąl ciężaru
eda 20:47, 27 lis 2014

Hej hej nie martw się cisy dadzą radę Storczyk wypasiony szkoda go ale puści jeszcze wiele kwiatków u mnie też są pączki tylko że liście mi odpadły dałam pałeczkę nawozu może da po liściu Buziole
lojalna_ 08:37, 28 lis 2014

Jak maluszek idzie ku lepszemu?

Pozdrawiam miłego dzionka ....brak mi tej ekscytacji.....jedziemy kiedy, nie jedziemy, kopiemy, za ile do czego .....hihi fajnie było
beta 09:08, 28 lis 2014

z rewizytą wpadłam...widzę, że ogrodzenia na tapecie?...myślę że ja temat mam już za sobą, chociaż nigdy nic nie wiadomo...swoją drogą to ogrodzenie betonowodrewniane mega sliczne...przepięknie współgra z architekturą domu...przepraszam, ale nie wiem kto jest właścicielem dlatego tak ogólnie

edit:

oczywiście pomyliłam wątki...miało pójść do Joli z lawendowego

Jazzy, a może to Twoje ogrodzenie i Twój domek?
jazzy 10:04, 28 lis 2014

eda napisał(a)
Hej hej nie martw się cisy dadzą radę Storczyk wypasiony szkoda go ale puści jeszcze wiele kwiatków u mnie też są pączki tylko że liście mi odpadły dałam pałeczkę nawozu może da po liściu Buziole

Trzeba być dobrej myśli
Buziaki przy kawce
jazzy 10:07, 28 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Jak maluszek idzie ku lepszemu?

Pozdrawiam miłego dzionka ....brak mi tej ekscytacji.....jedziemy kiedy, nie jedziemy, kopiemy, za ile do czego .....hihi fajnie było

Maluszek zdecydowanie lepiej, choć jego natura taka, że nawet w chorobie humor mu dopisuje
Jolus, ekscytacja wróci wiosną zobaczysz
Tulam
jazzy 10:13, 28 lis 2014

beta napisał(a)
z rewizytą wpadłam...widzę, że ogrodzenia na tapecie?...myślę że ja temat mam już za sobą, chociaż nigdy nic nie wiadomo...swoją drogą to ogrodzenie betonowodrewniane mega sliczne...przepięknie współgra z architekturą domu...przepraszam, ale nie wiem kto jest właścicielem dlatego tak ogólnie

edit:

oczywiście pomyliłam wątki...miało pójść do Joli z lawendowego

Jazzy, a może to Twoje ogrodzenie i Twój domek?

Cześć Beata Miło, że wpadlas, mimo, że przez pomyłkę
To ogrodzenie pokazywalam juz kiedyś u siebie jako przykład i wzór dla mojego przyszłego ogrodzenia Nie skopiuje go wiernie, bo tam jako przęsła użyli tafli szkła prawdopodobnie tych drewnianych wstawek tez nie będzie, bo na elewacji nie mam niczego podobnego. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Pozdrawiam