Ja dzisiaj lazilam po Home&You i TK Maxx... i w sumie nie wiem po co, bo tylko dola złapałam
Jakie tam są rzeczy!!! (Mowa o rzeczach świątecznych, ma się rozumieć )
Cały sklep bym wykupiła
a co tam będziesz nabijała kabzę imperialistycznym, kapitalistycznym wyzyskiwaczom, przyjmij oficjalne stanowisko minimalistyczne, walnij gwiazdę z szarego papieru na modłę pinteresta, do tego bombki z tworzyw z kuchennego recyklingu, psiknie się złotym sprajem trochę, trochę białym, do tego kilka szych i jodła z lasu,
będzie pięknie
tydzień zleci jak z bicza i zaczniesz wszystko pakować
my w tamtym roku kupiliśmy choinkę od leśniczego, ładna choć rzadka, nie żadna tam odmiana pędzona krzyżówka taka gęsta, że światło z okna nie przebija tylko taka - jak byłam mała piękna prawdziwa
a aa i jak szukaliśmy to leśniczy pytał jaką chcemy , czy kościołowa czy inną , tak więc się dowiedziałam że jest odmiana choinki - kościołowa , od 5 metrów w góre
hihih ale się uśmiałam (było mi tego trzeba po całym dniu z moimi małymi terrorystami) ja do tył ze wszystkim, już nie wspominając o tym, że nie wiem jakie trendy choinkowe na świecie panują więc pomysł z SZARĄ GWIAZDĄ jak najbardziej w moim zasięgu pozdrawiam Was dziewczyny ciepło