Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 08:16, 10 wrz 2014

katiaxx napisał(a)
jazzy no i ku której opcji się skłaniasz - kulki czy rozplenica ?

Mnie juz głowa boli od tego myślenia Trawy są piękne i nowoczesne. Kulki takie ladniutkie i uporządkowane. Obie wersje kusza. Wymyśliłam też że można by zrobić prostokątny pas przez cala rabate okalający śliwki - np. z berberysu
A trawy dac na drugą stronę albo tam zamiast kolumnowych cisów... Eh...
katiaxx 08:18, 10 wrz 2014

można i tak, berberysów jest dużo i bardzo ładne, mają tylko jedną wade : kłują ale da się z tym żyć
EdytaB 08:41, 10 wrz 2014

Ja mam chodnik z kostki płukanej kiepsko się z niej zmiata liście z gladniej (podjazd) o wiele łatwiej. Nie wiem jak u Danki , ja mam z innej firmy
Berberysy pięknie się przebarwiają ale też liście gubią, wyciąganie ich z kamieni spod kłujących gałązek to watpliwa przyjemność
jazzy 08:53, 10 wrz 2014

EdytaB napisał(a)
Ja mam chodnik z kostki płukanej kiepsko się z niej zmiata liście z gladniej (podjazd) o wiele łatwiej. Nie wiem jak u Danki , ja mam z innej firmy
Berberysy pięknie się przebarwiają ale też liście gubią, wyciąganie ich z kamieni spod kłujących gałązek to watpliwa przyjemność

O, o tym oczywiście też nie wiedziałam...
Skończy się na tym że kupie odkurzacz ogrodowy
malkul 08:55, 10 wrz 2014

fajnego linka zostawiłaś u Kattii, masz może cos z pokojami dla dzieci mam obje płcie do urzadzenia na już dwa osobne pokoje chłopak lat 7 dziewuszka lat 2, poprosze natchnienie
jazzy 13:39, 10 wrz 2014

Po obejrzeniu na żywo kostek granitowych, płyt, itp. zupełnie zmieniła mi się koncepcja ścieżki na kolor... biały
Danusia, jak Ci się użytkuje ten Libet bianco? widać bardzo zabrudzenia?
Ja do tej pory miałam w głowie grafit, ciemny, ale on wygląda na wiecznie brudny...
Jeśli chodzi o podjazd to nie mam pojęcia bo jak pomyśle ze samochody maja brudnymi kołami wjeżdżać na tą biel...
bdan 13:42, 10 wrz 2014

Ja nie mam białego wjazdu, zrobię Ci fotkę jak będe w domu
jazzy 13:47, 10 wrz 2014

malkul napisał(a)
fajnego linka zostawiłaś u Kattii, masz może cos z pokojami dla dzieci mam obje płcie do urzadzenia na już dwa osobne pokoje chłopak lat 7 dziewuszka lat 2, poprosze natchnienie

Nie wiem jaki styl w tych pokojach Tobie/Wam odpowiada
Mnie urzekają takie aranżacje. Może dla niektórych zbyt monotonne, dla mnie mega
http://www.pinterest.com/mathanja/kids-room/
Jeśli to nie ten kierunek, to szukamy dalej
ewakatowice 14:25, 10 wrz 2014

aaa... Urządzamy pokoje dziecięce.
Lecę dalej
buźka
lojalna_ 15:55, 10 wrz 2014

jazzy napisał(a)

Mnie juz głowa boli od tego myślenia Trawy są piękne i nowoczesne. Kulki takie ladniutkie i uporządkowane. Obie wersje kusza. Wymyśliłam też że można by zrobić prostokątny pas przez cala rabate okalający śliwki - np. z berberysu
A trawy dac na drugą stronę albo tam zamiast kolumnowych cisów... Eh...

Czuje sie podobnie jak Ty jestem w rozterce - zbyt duzo rzeczy mi sie podoba na co sie zdecydować?