Odcinki sezonu 6 będą dostępne dopiero na początku 2016 roku musimy poczekać niestety miło przeczytać że ktoś też jest podobny do mnie co do oglądania seriali
To jak będziesz wiedziała do daj znać ja mam podobnie z serialem sleepy hollow, flash, super girl, gotham itp czekam na następne odcinki jak dziecko na prezenty w wigilię
Marti.
Ludzie różnie spoglądają na otaczający ich świat. Ja nie dość, że nie oglądam żadnych seriali, to nie oglądam nic na szklanym ekranie. Od 8 lat jestem szczęśliwym (nie)abonentem który pozbawiony jest na własne życzenie sygnału telewizyjnego. Od tamtej pory zauważyłem, że w mojej głowie jest znacznie mniej komercyjnych śmieci. Nie piszę tego po to, aby kogokolwiek zachęcać do zmiany swojej postawy wobec mediów. Chciałem tylko zaznaczyć, że bez TV również da się normalnie funkcjonować.
Miłego dzionka.
NO ha ha napaczałam się u Ciebie na Ciebie hi hi i przyzwyczaiłam siem już
A w nocy lało jak cholera z przerwami wiatr do dzisiaj został na szczęście bez deszczu i te wiadomości rano masakra w Paryżu ....szok
To żarcik był taki
Oczywiście Twój stosunek do TV jest godny naśladowania, znam wiele osób, które wybrały życie bez TV
Ja sama niewiele ogladam. Zwykle programy informacyjne.
I też nie oglądam seriali w tv
Miłego również