Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

pawel_snopek 10:32, 14 lis 2015

jazzy napisał(a)

Nawet nie wiesz jak się cieszę
Jeżeli wiesz gdzie można "dostać" 6 sezon D.A. to będę bardzo wdzięczna za info I nie tylko ja

Odcinki sezonu 6 będą dostępne dopiero na początku 2016 roku musimy poczekać niestety miło przeczytać że ktoś też jest podobny do mnie co do oglądania seriali
jazzy 10:42, 14 lis 2015

Magda70 napisał(a)

dlatego juz wczoraj pisalam, że to kucharka bo też go ogladam

Ja to byłam pewna, że wszyscy go oglądają
jazzy 10:45, 14 lis 2015

pawel_snopek napisał(a)

Odcinki sezonu 6 będą dostępne dopiero na początku 2016 roku musimy poczekać niestety miło przeczytać że ktoś też jest podobny do mnie co do oglądania seriali

Nie wytrzymie! Wyruszam zatem na poszukiwania
Myślę, że Gocha-Ensata coś wie
pawel_snopek 10:55, 14 lis 2015

To jak będziesz wiedziała do daj znać ja mam podobnie z serialem sleepy hollow, flash, super girl, gotham itp czekam na następne odcinki jak dziecko na prezenty w wigilię
Kuba 11:05, 14 lis 2015

Ach to DA przymierzam się do niego jak skończę inny serial BBC- uwielbiam je wszystkie
jazzy 11:06, 14 lis 2015

Paweł, dam znać na pewno
waldek727 11:07, 14 lis 2015

jazzy napisał(a)

Ja to byłam pewna, że wszyscy go oglądają

Marti.
Ludzie różnie spoglądają na otaczający ich świat. Ja nie dość, że nie oglądam żadnych seriali, to nie oglądam nic na szklanym ekranie. Od 8 lat jestem szczęśliwym (nie)abonentem który pozbawiony jest na własne życzenie sygnału telewizyjnego. Od tamtej pory zauważyłem, że w mojej głowie jest znacznie mniej komercyjnych śmieci. Nie piszę tego po to, aby kogokolwiek zachęcać do zmiany swojej postawy wobec mediów. Chciałem tylko zaznaczyć, że bez TV również da się normalnie funkcjonować.
Miłego dzionka.
Kuba 11:09, 14 lis 2015

Ale ja oglądam serial bez tv a dobrego serialu nie można porównać do serialu tvp
eda 11:11, 14 lis 2015

jazzy napisał(a)

Cmokam!
Jak nocka?

NO ha ha napaczałam się u Ciebie na Ciebie hi hi i przyzwyczaiłam siem już
A w nocy lało jak cholera z przerwami wiatr do dzisiaj został na szczęście bez deszczu i te wiadomości rano masakra w Paryżu ....szok
jazzy 12:14, 14 lis 2015

waldek727 napisał(a)

Marti.
Ludzie różnie spoglądają na otaczający ich świat. Ja nie dość, że nie oglądam żadnych seriali, to nie oglądam nic na szklanym ekranie. Od 8 lat jestem szczęśliwym (nie)abonentem który pozbawiony jest na własne życzenie sygnału telewizyjnego. Od tamtej pory zauważyłem, że w mojej głowie jest znacznie mniej komercyjnych śmieci. Nie piszę tego po to, aby kogokolwiek zachęcać do zmiany swojej postawy wobec mediów. Chciałem tylko zaznaczyć, że bez TV również da się normalnie funkcjonować.
Miłego dzionka.

To żarcik był taki
Oczywiście Twój stosunek do TV jest godny naśladowania, znam wiele osób, które wybrały życie bez TV
Ja sama niewiele ogladam. Zwykle programy informacyjne.
I też nie oglądam seriali w tv
Miłego również