Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

paula23 00:33, 24 paź 2015

Mój dziś rano tylko walnął tekstem "Gratuluje punktualności" bo wczoraj szedł się położyć i pyta czy idę ja do niego "zaraz przyjdę za 10 minut" a dotarłam po 2 godzinach kuźwa a po cichutko wchodziłam żeby go nie obudzić a i tak się wydało
babka 00:38, 24 paź 2015

Haaaa, trzeba było powiedzieć ...przyśniło ci się
sylwia_slomc... 00:42, 24 paź 2015

Za co pijemy to wiem , gratki składam ,ale co my pijemy??? Żeby wiedzieć po czym kac będzie. Mój eM już obrażony bo się nigdy na mnie doczekać nie może, ale ma chłop samozaparcie codziennie czeka i mu się na sofie umiera nim ja w ogóle do łazienki docieram. A potem cała sypialnia dla mnie, A na serio to uzależniłam się chyba od O.. bo już nigdzie indziej nie zaglądam Tu mam wszystko ......nawet towarzystwo do kieliszka
waldek727 00:43, 24 paź 2015

iwka napisał(a)
Babka do 400 dociągniesz dzisiaj? Bo spac mi sie chce a bysmy razem coś postawiły dziewczynom w ten piątkowy wieczor

Ja też tu jestem cały czas.
paula23 00:44, 24 paź 2015

A już by w to uwierzył mhm... Udałam że go nie słyszałam ale nie było źle, obudził mnie na śniadanko a pospałam aż do 9 a to sukces bo mój syn to na nogach już od 6

Ale na dziś już wystarczy uciekam spac Dobranoc
paula23 00:46, 24 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Za co pijemy to wiem , gratki składam ,ale co my pijemy??? Żeby wiedzieć po czym kac będzie. Mój eM już obrażony bo się nigdy na mnie doczekać nie może, ale ma chłop samozaparcie codziennie czeka i mu się na sofie umiera nim ja w ogóle do łazienki docieram. A potem cała sypialnia dla mnie, A na serio to uzależniłam się chyba od O.. bo już nigdzie indziej nie zaglądam Tu mam wszystko ......nawet towarzystwo do kieliszka

Bodajże aroniówka Dobra bo mocno haha Nie martw się ja też już się chyba uzależniłam chociaż ja jeszcze maila i czasem Fb sprawdzam ale O w pierwszej kolejności
babka 00:49, 24 paź 2015

waldek727 napisał(a)

Ja też tu jestem cały czas.

No przecie polałam Ci pierwszemu, teraz to karniaka dostaniesz
babka 00:52, 24 paź 2015

paula23 napisał(a)

Bodajże aroniówka Dobra bo mocno haha Nie martw się ja też już się chyba uzależniłam chociaż ja jeszcze maila i czasem Fb sprawdzam ale O w pierwszej kolejności

Oczywiście, że aroniówka Mam jeszcze wiśniową nalewkę do wyboru. Z mocniejszych trunków sam spirytus, co kto wybiera?
sylwia_slomc... 00:53, 24 paź 2015

Walduś na druga nóżkę siup cobyś nie kulał
babka 00:54, 24 paź 2015

paula23 napisał(a)
A już by w to uwierzył mhm... Udałam że go nie słyszałam ale nie było źle, obudził mnie na śniadanko a pospałam aż do 9 a to sukces bo mój syn to na nogach już od 6

Ale na dziś już wystarczy uciekam spac Dobranoc

Dobrej nocki Nie narażajmy się naszym chłopakom nie dość, że po nocach wracamy to jeszcze po pijaku haaa