Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

beta 13:52, 09 lis 2014

cześć...odpisałam u siebie
babka 14:03, 09 lis 2014

Perovskia nada się idealnie, przynajmniej jak na moje wyobrażenie Ładnie rozświetli miejsce i da tło ekranowi w wersji mini
U mnie dziś też paskudnie, mgliście i buro. Liście bluszcza opadły w jedną noc a dziś miałam zdjęcie im pstryknąć bo tak pięknie się wybarwiły... No cóż, może jutro będzie ładniej
Iwk4 15:04, 09 lis 2014

Ewo, wracam do buka: czy co roku ma takie złote kolory? Pisałaś, że nie chce się zrobić czerwony. A był wcześniej? Oglądałam fotki u Bożenki, pokazywała fotki z zeszłego roku i z tego, i w zeszłym roku kolory jesienią były bardziej intensywne
dorciabe 17:21, 09 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Ależ wiem
Pożycz mi słońce na godzinę na spacer

Ewcia no przepraszam za to słońce, dopiero teraz komputer dorwałammam nadzieję że spacer się udał
Ewkakonewka 18:50, 09 lis 2014

beta napisał(a)
cześć...odpisałam u siebie

Dziękuję Będę sadzič co 50 cm
Ewkakonewka 18:59, 09 lis 2014

babka napisał(a)
Perovskia nada się idealnie, przynajmniej jak na moje wyobrażenie Ładnie rozświetli miejsce i da tło ekranowi w wersji mini
U mnie dziś też paskudnie, mgliście i buro. Liście bluszcza opadły w jedną noc a dziś miałam zdjęcie im pstryknąć bo tak pięknie się wybarwiły... No cóż, może jutro będzie ładniej

A za nią jakieś trawy niskie już jako obwódka z drugiej strony, ale nie wiem zupełnie jakie?
Mgła okrutna i u mnie od kilku godzin. A liście lecą na potęgę.
Ewkakonewka 19:04, 09 lis 2014

Iwk4 napisał(a)
Ewo, wracam do buka: czy co roku ma takie złote kolory? Pisałaś, że nie chce się zrobić czerwony. A był wcześniej? Oglądałam fotki u Bożenki, pokazywała fotki z zeszłego roku i z tego, i w zeszłym roku kolory jesienią były bardziej intensywne

Nie, był cudownie bordowy, w tym roku się popsuł. Mam nadzieję, że przejściowo i za rok będzie jak dawniej bo mi się zdecydowanie bardziej podobał Może susza jest przyczyną, nie wiem, drzew to już nie podlewałam
Ewkakonewka 19:06, 09 lis 2014

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję za życzenia na mojej stronie, buziaczki ślę w Twoją stronę.

Hanuś
Ewkakonewka 19:09, 09 lis 2014

dorciabe napisał(a)

Ewcia no przepraszam za to słońce, dopiero teraz komputer dorwałammam nadzieję że spacer się udał

Hehehe wiesz, że taka mgła się zrobiła, mleko dosłownie, że nawet za bramę nie wyszłam , ale życie towarzyskie zakwitło
eda 20:45, 09 lis 2014

Ha ha fajnie ale dałam ci do myślenia
U mnie dziś paskudnie
buziam