Ewa, ja bym wyciepała stamtąd te żurawki i dała kostrzewy. Żurawki pasowałyby ale jasne jednak kostrzewy sine o wiele bardziej będą konweniowały z kulkami bukszpanów. Widziałam u Marzenki i też mi się ta rabata na oczy rzuciła ... zresztą która nie ?
Wianuszki śliczne, czasem też jakieś robię ale takie bez pomysła
Pozdrawiam
Ja jeszcze nie doczytałam, ale jak wrzucone to wrócę do tematu.
A kichasz jeszcze czy wydobrzałaś w końcu porządnie?
Ja nic dzisiaj nie zrobiłam co planowałam, za to co nie planowałam poszło do przodu Chyba jutro te hiacynty wykopię co miałam dzisiaj, bo bardzo by mi było szkoda jakby je trafiło
Wykopuj będziesz miała wiosnę w domu ja czekam na rozkwitnięcie jaskra Ja już prawie nie kicham tylko to paskuctwo ciągle wraca teraz Lenka i ja uziemiona wpadnij do mnie z Iwonką teraz gadamy o różach i pyrowskiej chwilowo zaraz jajo robię i spadam wieczorem będę miłej niedzielki
Ależ ja lubię takie klimaty zdecydowanie zwierzę stadne ze mnie za daleko do Ciebie coby się wprosić, więc tylko czekam na efekty Waszego spotkania....
A Twoje " stare" wianki to idealne do zgapiania... te srebrne i z błękitem to w sam raz dla Joli- do jej niebieskich wstążeczek na trawkach....
Też myślę, że trawki lekkości nadadzą tym kulkom....Pomysł nie nowy, ale sprawdzony
W tym roku sporo trawek posadziłam...zobaczymy co z nich przetrwa zimę i można będzie wiosną podosadzać ich więcej......dam znać, bo jak u mnie przetrwają, to u Ciebie na pewno