Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

eda 18:35, 15 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
ku pamięci
http://ogroody.com/jak-wykorzystac-popiol-z-kominka/

mam mam wydrukowane hę
eda 18:47, 15 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Aaaa oj Eda próbkę Ci dam bo szczerze nie chce mi się już w zdjęciach grzebać. Takie różne sobie szyję czasami
Choinka to jakby ogrodowo też nie

dzienki ale śliczne masz paluszki ja to takie niezgrabne trochę brak sprytu ...no zachycam siem...
babka 19:08, 15 lis 2014

Ewa, ja bym wyciepała stamtąd te żurawki i dała kostrzewy. Żurawki pasowałyby ale jasne jednak kostrzewy sine o wiele bardziej będą konweniowały z kulkami bukszpanów. Widziałam u Marzenki i też mi się ta rabata na oczy rzuciła ... zresztą która nie ?
Wianuszki śliczne, czasem też jakieś robię ale takie bez pomysła
Pozdrawiam
Madzenka 20:29, 15 lis 2014

Ewa do kulek zdecydowanie trawki, trawki. Widziałaś u Malkul lub Magdy70 z carex beatles?
Ewkakonewka 22:32, 15 lis 2014

eda napisał(a)

mam mam wydrukowane hę

Ja jeszcze nie doczytałam, ale jak wrzucone to wrócę do tematu.
A kichasz jeszcze czy wydobrzałaś w końcu porządnie?
Ja nic dzisiaj nie zrobiłam co planowałam, za to co nie planowałam poszło do przodu Chyba jutro te hiacynty wykopię co miałam dzisiaj, bo bardzo by mi było szkoda jakby je trafiło
Ewkakonewka 22:40, 15 lis 2014

babka napisał(a)
Ewa, ja bym wyciepała stamtąd te żurawki i dała kostrzewy. Żurawki pasowałyby ale jasne jednak kostrzewy sine o wiele bardziej będą konweniowały z kulkami bukszpanów. Widziałam u Marzenki i też mi się ta rabata na oczy rzuciła ... zresztą która nie ?
Wianuszki śliczne, czasem też jakieś robię ale takie bez pomysła
Pozdrawiam

Marzena2007 napisał(a)
Ewa do kulek zdecydowanie trawki, trawki. Widziałaś u Malkul lub Magdy70 z carex beatles?

Dziękuję Wam Kochane, taka jednomyślność
Nie ma co dumać w takim razie o tym miejscu tylko trawki tam zamelduję wiosną

Do Malkul muszę zawitać bo chyba nie widziałam, a u Magdy70 seslerię oglądałam ostatnio
babka 23:06, 15 lis 2014

tutaj masz the beatles u Malkul https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=570
ale chyba na wcześniejszych stronach znajdziesz je bardziej z bliska
eda 10:01, 16 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Ja jeszcze nie doczytałam, ale jak wrzucone to wrócę do tematu.
A kichasz jeszcze czy wydobrzałaś w końcu porządnie?
Ja nic dzisiaj nie zrobiłam co planowałam, za to co nie planowałam poszło do przodu Chyba jutro te hiacynty wykopię co miałam dzisiaj, bo bardzo by mi było szkoda jakby je trafiło

Wykopuj będziesz miała wiosnę w domu ja czekam na rozkwitnięcie jaskra Ja już prawie nie kicham tylko to paskuctwo ciągle wraca teraz Lenka i ja uziemiona wpadnij do mnie z Iwonką teraz gadamy o różach i pyrowskiej chwilowo zaraz jajo robię i spadam wieczorem będę miłej niedzielki
BusyBee 11:52, 16 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Jak będę robić "koło gospodyń" /bo taką nazwę ma spotkanie u mnie dwa razy w roku sióstr, kuzynek i przyjaciółek moich dla niewtajemniczonych/ w celu twórczego wyżycia się przedświątecznego... z winem w tle... to dam Ci znać i zobaczysz, że Cię wciągnie

Ależ ja lubię takie klimaty zdecydowanie zwierzę stadne ze mnie za daleko do Ciebie coby się wprosić, więc tylko czekam na efekty Waszego spotkania....

A Twoje " stare" wianki to idealne do zgapiania... te srebrne i z błękitem to w sam raz dla Joli- do jej niebieskich wstążeczek na trawkach....

Buziaki niedzielne
BusyBee 11:56, 16 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)

Też myślę, że trawki lekkości nadadzą tym kulkom....Pomysł nie nowy, ale sprawdzony
W tym roku sporo trawek posadziłam...zobaczymy co z nich przetrwa zimę i można będzie wiosną podosadzać ich więcej......dam znać, bo jak u mnie przetrwają, to u Ciebie na pewno