Kurcze, jakie Ty niezwykle talenta posiadasz! Cudne wianki tworzysz! Cuda wianki Te w sklepach sie nie umywaja
To teraz juz moge isc w kimono
Dobrej nocki
Cmok
Moja jest posadzona co 30 cm... Tylko z wiekiem jest coraz większa i po ulewach się poklada i rozlazi czasami gdy mnie denerwuje to ją podwiązuje ale brzydko to wygląda. Raczej trzeba jej nogi czymś podsadzić i zaakceptować, ze może sie położyc. Myśle czy nie posadzic przed nią kostrzewy sinej, bo mi sie mnozy na potęgę.... kostrzewa
Kochana kleić to i mój pięciolatek umie hihihi tylko się zabrać trzeba i jakoś się robią Kurcze mi dzisiaj się dzień poprzestawiał i nici z klejenia.... A ten Twój ssak słodki to nie daje Ci nocy przespać dalej? Buziak
Chyba zaakceptuję jej rozłażenie się i też co 30 posadzę. A sesleria mogłaby być czy za niska jest?
A jak mi się podoba u Ciebie rabata tam gdzie kulki w kostrzewach, ja mam 3 sztuki od ubiegłego roku i chyba wyjdzie jej duuużo po podziałach, uroczo wygląda to mnie to cieszy mocno.
I zgapiając przeniosę w moje kulki zamiast żurawek bo mi się zlewają z korą. Czy to dobry pomysł? Czy dać czas żurawkom niech mocy nabiorą?