Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

baraga1904 23:20, 02 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Też chce taką, ale się nie doprosiłam o nazwę w ogrodniczym jedyna nadzieja, że w .... miałam napisać w przyszłym roku.. ale to już w tym będą mieć taką samą Bo była cudownie piękna
Wzajemnie najlepszego

...i jeszcze zawilcami nękają...zejdę na zawał przy tych fotach...wiosnę czuje ale zima za oknem...
Betka 23:23, 02 sty 2015

Dzisiaj mnie też na wspomnienia zebrało.... nie ma to jak piękne kwiatuchy a za oknem chlapa
Pozdrawiam i wszystkiego naj... na 2015r
Ewkakonewka 23:26, 02 sty 2015

baraga1904 napisał(a)

...i jeszcze zawilcami nękają...zejdę na zawał przy tych fotach...wiosnę czuje ale zima za oknem...

Oj miło miało być, a nie nękanie U mnie nie wiem co za oknem, ale szumi mocno wiatr brrr
To jeszcze wiosennie Zaraz kwiatki mi się skończą heheheeh

Ewkakonewka 23:29, 02 sty 2015

Betka napisał(a)
Dzisiaj mnie też na wspomnienia zebrało.... nie ma to jak piękne kwiatuchy a za oknem chlapa
Pozdrawiam i wszystkiego naj... na 2015r

Dziękuję
Ja po Nowym Roku to już czekam na wiosnę i denerwują mnie już dekoracje świąteczne, lubię je robić i uwielbiam święta, ale jak się tylko kończą to już mnie drażnią Zaczęłam dzisiaj powoli zdejmować. No choince jeszcze chwilę dam pobłyszczeć Macham

Madzenka 11:26, 03 sty 2015

W lutym będziemy już wiosnę przywoływać u mnie pewnie ciut wczesniej nadejdzie
Ewa777 11:38, 03 sty 2015

Ten silny wiatr kojarzy mi się z wiosną, bo u nas zawsze wtedy są sztormy. Dziś też wieje i leje. Ciemno i ponuro... Dobrze, że chociaż u Ciebie można kwiatki pooglądać
Ewkakonewka 13:44, 03 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
W lutym będziemy już wiosnę przywoływać u mnie pewnie ciut wczesniej nadejdzie

Normalnie listę zakupów już niemal trzeba przygotowywać Twoje ciut cieplej i ciut wcześniej to mistrzostwo świata Ale dzisiaj słońce od czasu do czasu porazi w oczy i mimo, że wieje jakiś optymizm wiosenny wręcz mam

Edit. Bo doczytałam o szałwi z linka, ale to nia taka sama. Tą też mam, ale jest 3 razy mniejsza od tej ze zdjęć i wieloletnia, a ta wielka na zdjęciach jednoroczna była. Tak czy inaczej info cenne i sprawdzone, jak zwykle od Ciebie, kolejne po tulipanach i różach
Ewkakonewka 13:52, 03 sty 2015

Ewa777 napisał(a)
Ten silny wiatr kojarzy mi się z wiosną, bo u nas zawsze wtedy są sztormy. Dziś też wieje i leje. Ciemno i ponuro... Dobrze, że chociaż u Ciebie można kwiatki pooglądać

U mnie nic ani sztormy, ani halny zasięgu nie ma hahaha chociaż to wiatrzycho skadś się bierze przecież więc może jednak..... Wieje tak, że mi tykwy świąteczne pozrzucało z drzewa!!! Ale słońce błyska też z nienacka Chyba się zabiorę za listę zakupów wiosennych W końcu mam trzy niemałe rabaty do dokończenia i kolejne trzy kąty do zagospodarowania, uporządkowania, upiękniania
lojalna_ 14:17, 03 sty 2015

Własnie samo sedno juz bym poleciała kupiła jakies wiosenne kfiatuchy ......tak mnie nosi od rana to wszystko przez ten wiatr ......
Ewkakonewka 15:07, 03 sty 2015

Ja nasadziłam szafirków w donice i zadołowałam, liczę na to, że to będą moje wiosenne donice, reszta ma wyjść z ziemi i cieszyć Ale tak bym już dokopała dalej i perovską za cisami posadziła bo to pewniak niezmienny już jest i siną bym podzieliła i w bukszpany z nią poleciała
A hiacynty co zabierałam pzed mrozem do domu z 5 szt. dwa miały kwiaty, a pozostałe liśce tylko wielkie. Ale pięknie pachniały