Dziękuję
Ja po Nowym Roku to już czekam na wiosnę i denerwują mnie już dekoracje świąteczne, lubię je robić i uwielbiam święta, ale jak się tylko kończą to już mnie drażnią Zaczęłam dzisiaj powoli zdejmować. No choince jeszcze chwilę dam pobłyszczeć Macham
Ten silny wiatr kojarzy mi się z wiosną, bo u nas zawsze wtedy są sztormy. Dziś też wieje i leje. Ciemno i ponuro... Dobrze, że chociaż u Ciebie można kwiatki pooglądać
Normalnie listę zakupów już niemal trzeba przygotowywać Twoje ciut cieplej i ciut wcześniej to mistrzostwo świata Ale dzisiaj słońce od czasu do czasu porazi w oczy i mimo, że wieje jakiś optymizm wiosenny wręcz mam
Edit. Bo doczytałam o szałwi z linka, ale to nia taka sama. Tą też mam, ale jest 3 razy mniejsza od tej ze zdjęć i wieloletnia, a ta wielka na zdjęciach jednoroczna była. Tak czy inaczej info cenne i sprawdzone, jak zwykle od Ciebie, kolejne po tulipanach i różach
U mnie nic ani sztormy, ani halny zasięgu nie ma hahaha chociaż to wiatrzycho skadś się bierze przecież więc może jednak..... Wieje tak, że mi tykwy świąteczne pozrzucało z drzewa!!! Ale słońce błyska też z nienacka Chyba się zabiorę za listę zakupów wiosennych W końcu mam trzy niemałe rabaty do dokończenia i kolejne trzy kąty do zagospodarowania, uporządkowania, upiękniania
Ja nasadziłam szafirków w donice i zadołowałam, liczę na to, że to będą moje wiosenne donice, reszta ma wyjść z ziemi i cieszyć Ale tak bym już dokopała dalej i perovską za cisami posadziła bo to pewniak niezmienny już jest i siną bym podzieliła i w bukszpany z nią poleciała
A hiacynty co zabierałam pzed mrozem do domu z 5 szt. dwa miały kwiaty, a pozostałe liśce tylko wielkie. Ale pięknie pachniały