Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

zawitka 15:31, 03 sty 2015

Ewa a co tyś dała tej szałwi że ona taka piękna ????u nas też wiało ale ja nie wytrzymałam w domu i poleciałam do ogrodu Pozdrawiam i też kcem taką szałwię
lojalna_ 15:39, 03 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ja nasadziłam szafirków w donice i zadołowałam, liczę na to, że to będą moje wiosenne donice, reszta ma wyjść z ziemi i cieszyć Ale tak bym już dokopała dalej i perovską za cisami posadziła bo to pewniak niezmienny już jest i siną bym podzieliła i w bukszpany z nią poleciała
A hiacynty co zabierałam pzed mrozem do domu z 5 szt. dwa miały kwiaty, a pozostałe liśce tylko wielkie. Ale pięknie pachniały

Ewcia rozszyfrowywuję ....ta siną ....ja jeszcze niedouczona jestem , szałwia zachwyca
Ewkakonewka 15:49, 03 sty 2015

zawitka napisał(a)
Ewa a co tyś dała tej szałwi że ona taka piękna ????u nas też wiało ale ja nie wytrzymałam w domu i poleciałam do ogrodu Pozdrawiam i też kcem taką szałwię

Chyba tylko dobre miejsce i florowit uniwersalny czasami przy podlewaniu wystarczyło jej dać też mnie zaskoczyła bo zasłoniła zupełnie wszystko co rosło za nią, ale co tam
Chyba dobrze, że się ciemno robi bo gotowa już jestem też polecieć
Ewkakonewka 15:50, 03 sty 2015

lojalna_ napisał(a)

Ewcia rozszyfrowywuję ....ta siną ....ja jeszcze niedouczona jestem , szałwia zachwyca

Kostrzewa sina
lojalna_ 15:56, 03 sty 2015

Widzisz i blondynka juz wie szalona kobitko siedz w domu za godzine opady sniegu a jak sie skonczy to drzwi nie otworzysz
Ewkakonewka 15:58, 03 sty 2015

Blondynka z blondynką o sinej uhuhuhu
Jaaaaki śnieg, no nie bądź taka zmienna dopiero wiosnę widziałaś
eda 16:07, 03 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

darłyśmy się ze szczęścia i ze strachu - hahahaha to Wy obydwie szalone Kobiety jesteście Lenka przespała? To niesamowite Mój Mały wstał podziwiać, ale długo nie wytrzymał, u nas z daleka dosyć było widać bo my ani blisko sąsiedzi nie strzelaliśmy
Coś ta pogoda wiejąca i lejąca do mnie też już doszła, rano ślisko okropnie było. Ale to chyba niemożliwe, żeby zima tylko tydzień trwała hehehehe wróci jeszcze oj wróci
Kwiatek na pocieszenie To ładniejsze od śniegu i innych chlap

ale fajnie u ciebie Ewcia ile kwiatuchów kolorowych i hortka cudna Dziś też pogoda okropna a to fajnie że maluszek widział Lenka w aparacie podziwiała my też nie strzelaliśmy nie trzeba było ha ha a zima chyba przyjdzie bo wiatr lodowaty buuuziaki
Ewkakonewka 16:10, 03 sty 2015

Zima, zima ..... odśnieżać lubię, ale sadzić baaardziej Eda buziaki
olaw 16:17, 03 sty 2015

A u mnie już po zimie robiłam dziś obchód po ogrodzie i planowałam prace wiosenne
eda 16:17, 03 sty 2015

Sadzenie to też mój żywioł tylko te robale niech wymroziiiii Buuuuuziam