Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Madzenka 20:49, 03 sty 2015

O trzasnęłaś drugą setkę! Gratulejszyn

Szłałaiw jednoroczna i wysoka to się rozlaziła na boki, nie lubię za karę przetaczniki, ze wyrosly za duże poszly na tyly
Ewkakonewka 21:59, 03 sty 2015

Eda, Jola, Ewa, Karol, Agnieszka, Marta, Iwonka, Marzenka i Wszyscy co do mnie zaglądają
Dziękuję Wam przeeeepięknie To baaardzoo miło tu być i z Wami rozprawiać, i o kwiatkach, i o pogodzie, i o czym komu do głowy przyjdzie Cudowni jesteście i cudowną atmosferę tworzycie, aż się chce działać Nikt tak nie zmotywuje, nie doradzi, nie pochwali i nie zrozumie ogrodowego szaleństwa jak Wy
A tak się złożyło, że trzeci tydzień z rzędu życzenia lecą hehehehe to chyba musi się wszystko udać, spełnić, urosnąć, zakwitnąć i cieszyć jeszcze oczy na koniec
Tak, tak za dużo już liter hehehhe
Dziękuję

Ewkakonewka 22:15, 03 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
O trzasnęłaś drugą setkę! Gratulejszyn

Szłałaiw jednoroczna i wysoka to się rozlaziła na boki, nie lubię za karę przetaczniki, ze wyrosly za duże poszly na tyly

Wiesz, że moja też rozlaźnięta była, ale miała dużo miejsca i mi nie przeszkadzało to akurat. A przetacznik nigdy mi w ręce nie wpadł, więc nie znam i nie mam doświadczenia, ale już dzisiaj przeczytałam wątek o nim i to jest roślina z serii "chcę to mieć" Dobrze, że mam gdzie sadzić jeszcze
Ewa777 22:20, 03 sty 2015

Ewuś, gratulacje z okazji 200 Ale szybko lecisz ze swoim wątkiem
Ewkakonewka 22:33, 03 sty 2015

Ewa777 napisał(a)
Ewuś, gratulacje z okazji 200 Ale szybko lecisz ze swoim wątkiem

Dziękuję, tylko czy w dobrą stronę lecę? huhuhu
Humor dzisiaj mam jakiś nieziemski
Ewa777 22:53, 03 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Dziękuję, tylko czy w dobrą stronę lecę? huhuhu
Humor dzisiaj mam jakiś nieziemski

I bardzo dobrze Humor jest potrzebny w życiu i oby dopisywał jak najczęściej
rozark 22:54, 03 sty 2015

Wpadłam z rewizytą na razie na krótko bo musze się poogarniać i z życzeniami Szczęsliwego Nowego Roku.
Kacha123 22:58, 03 sty 2015

Gratulacje z okazji 200 stron
Betka 23:05, 03 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Dziękuję
Ja po Nowym Roku to już czekam na wiosnę i denerwują mnie już dekoracje świąteczne, lubię je robić i uwielbiam święta, ale jak się tylko kończą to już mnie drażnią Zaczęłam dzisiaj powoli zdejmować. No choince jeszcze chwilę dam pobłyszczeć Macham

Ja też tak mam ozdoby też powoli ściągam w sumie to została duża choinka i u córeczki jej ozdobny pokój. W tym roku jakoś nie miałam weny na stroiki świąteczne poparzyłam to tu to tam na O i powzdychałam .
Kilka stroików oczywiście zrobiłam no ale to nie to samo co było rok czy kilka lat do tyłu.

Betka 23:06, 03 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Eda, Jola, Ewa, Karol, Agnieszka, Marta, Iwonka, Marzenka i Wszyscy co do mnie zaglądają
Dziękuję Wam przeeeepięknie To baaardzoo miło tu być i z Wami rozprawiać, i o kwiatkach, i o pogodzie, i o czym komu do głowy przyjdzie Cudowni jesteście i cudowną atmosferę tworzycie, aż się chce działać Nikt tak nie zmotywuje, nie doradzi, nie pochwali i nie zrozumie ogrodowego szaleństwa jak Wy
A tak się złożyło, że trzeci tydzień z rzędu życzenia lecą hehehehe to chyba musi się wszystko udać, spełnić, urosnąć, zakwitnąć i cieszyć jeszcze oczy na koniec
Tak, tak za dużo już liter hehehhe
Dziękuję