Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

hanka_andrus 23:12, 03 sty 2015

U WaS koło Lublina to jeszcze całkiem regularna zima, a ja wiosne czuję, i Tobie dwusetki winszuję.
Jeszcze tylko niech słońce się bardziej we dnie rozchmurzy, i dzień się szybciej wydłuży!
Szybkiej wiosny!
eda 23:45, 03 sty 2015

Hej Hanusia pogodę przepowiada Hej
lojalna_ 08:26, 04 sty 2015

Ewciu jaki optymistyczny powiew radosci az miło sie czyta
beata_m 09:59, 04 sty 2015

otwieram a tu u Ewy wiosna żaby, róże

wszystkiego co najlepsze w nowym roku
Madzenka 11:18, 04 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Wiesz, że moja też rozlaźnięta była, ale miała dużo miejsca i mi nie przeszkadzało to akurat. A przetacznik nigdy mi w ręce nie wpadł, więc nie znam i nie mam doświadczenia, ale już dzisiaj przeczytałam wątek o nim i to jest roślina z serii "chcę to mieć" Dobrze, że mam gdzie sadzić jeszcze

A czytałaś o przetaczniku christa? On robil furorę na forum dwa lata temu, taki kosmita ogrodowy.

W pierwszym roku orzetaczniki były u mnie idealne, rosły na 30-50 cm ale rok temu wybujały na 1,2 m. Dlatego teraz zakupiłam miniaturowe!!

Ps. Przetaczniki obowiązkowe na liscie chciejstw w niebieskim ogrodzie
A kocimietkę masz?
Ewkakonewka 11:37, 04 sty 2015

rozark napisał(a)
Wpadłam z rewizytą na razie na krótko bo musze się poogarniać i z życzeniami Szczęsliwego Nowego Roku.

Dziękuję za wizytę i życzenia Genialny pomysł ze zgłoszeniem Danusi do nagrody, tyle wiedzy i intuicji ogrodniczej z taką skromnością i radością dzielenia się niepowtarzalne i bezcenne
Ogrodowisko ogarnąć trudno jest hehehe zakręconych łopatą jest wieeeeele osób
Ewkakonewka 11:39, 04 sty 2015

Kacha123 napisał(a)
Gratulacje z okazji 200 stron

Dziękuję za życzenia i za kwiatuch Kocham róże i żywe i na obrazku W każdej wersji
Ewkakonewka 11:48, 04 sty 2015

Betka napisał(a)

Ja też tak mam ozdoby też powoli ściągam w sumie to została duża choinka i u córeczki jej ozdobny pokój. W tym roku jakoś nie miałam weny na stroiki świąteczne poparzyłam to tu to tam na O i powzdychałam .
Kilka stroików oczywiście zrobiłam no ale to nie to samo co było rok czy kilka lat do tyłu.

Różne fazy przechodzimy Ja zrobiłam dużo wianków, a powiesiłam między innymi goły z kokardą tylko A jak będzie za rok??? Się okaże Ale puki co święta, święta i po świętach, wizytę księdza wczoraj mieliśmy, to do wtorku jeszcze, a potem leci wszystko co świąteczne na strych. I albo zima albo wiosna
Ewkakonewka 11:52, 04 sty 2015

hanka_andrus napisał(a)
U WaS koło Lublina to jeszcze całkiem regularna zima, a ja wiosne czuję, i Tobie dwusetki winszuję.
Jeszcze tylko niech słońce się bardziej we dnie rozchmurzy, i dzień się szybciej wydłuży!
Szybkiej wiosny!

Hania wczoraj nie było już prawie śniegu, w nocy dosypało grubo i mięsiście, a teraz topi się A to kwiecień plecień nie jest
Ewkakonewka 11:54, 04 sty 2015

eda napisał(a)
Hej Hanusia pogodę przepowiada Hej

i jak rymuje ładnie