Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 10:27, 15 mar 2015

margi napisał(a)
Pozdrawiam. Tyle robótki wykonałaś wczoraj w deszczu,ja sypnęłam na rabatki azofoską

Witam serdecznie Azofoskę mam ciągle na liście zakupów jeszcze. Ale myślę, że w tym tygodniu temat zamknę też
Kacha123 10:59, 15 mar 2015

Horkti z rozplenicą będą super. Biegasz po ogródku już? U nas dzisiaj słoneczko i zaraz wyruszam.
leon60 11:08, 15 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

No widzisz pół ogrodu od Ciebie skopiuję, bo już Amazon Mist tak jak od Ciebie w planach Czyli nie ma co się martwić, że za wysoki będzie. Dziękuję Olcia

o jak miło kopiuj kochana na zdrowie ja bym się nie martwiła bo czy 40 czy 70 to hortki i tak wyższe będą a nóżki zostaną zatopione w rozplenicy
Luknij tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3522-ogrod-w-puszczykowie?page=93
i tutaj tylko to chyba większa odmiana rozplenicy sądząc po kotkach
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3522-ogrod-w-puszczykowie?page=98
Ewkakonewka 11:20, 15 mar 2015

Kacha123 napisał(a)
Horkti z rozplenicą będą super. Biegasz po ogródku już? U nas dzisiaj słoneczko i zaraz wyruszam.

Jeszcze nie biegam, ale zaraz z miotłą polecę, żeby mojego M. pogonić bo mi motórem po trawie jeździ. Też poczuł wiosnę
Ewkakonewka 11:22, 15 mar 2015

leon60 napisał(a)

o jak miło kopiuj kochana na zdrowie ja bym się nie martwiła bo czy 40 czy 70 to hortki i tak wyższe będą a nóżki zostaną zatopione w rozplenicy
Luknij tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3522-ogrod-w-puszczykowie?page=93
i tutaj tylko to chyba większa odmiana rozplenicy sądząc po kotkach
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3522-ogrod-w-puszczykowie?page=98

Taaaak właśnie tak będzie pięknie. I jeszcze bergenia pod spodem super bo ją uwielbiam i mam nawet z czego tak dosadzić. Buuuziak wielki
BusyBee 11:28, 15 mar 2015

Witam Cię Ewciu po długiej przerwie oj wieeeele stron muszę u Ciebie nadrobić- nie próżnowałaś Widzę, że masz dużo zapału wiosennego i jakie świetne zakupy O takiej taczce marzę...piękna i bardzo praktyczna będzie- przede wszystkim lekka!

Buziole zostawiam...będę się odzywać

Ps; ciekawe jakie plany wiosenne u Ciebie...
margi 11:33, 15 mar 2015

Kacha123 napisał(a)

margi 11:35, 15 mar 2015

Dzisiaj niedziela jakby mnie sąsiedzi widzieli,że robię coś w ogrodzie zapewne by mnie zlinczowali więc mus czekać do jutra
Ewkakonewka 11:40, 15 mar 2015

BusyBee napisał(a)
Witam Cię Ewciu po długiej przerwie oj wieeeele stron muszę u Ciebie nadrobić- nie próżnowałaś Widzę, że masz dużo zapału wiosennego i jakie świetne zakupy O takiej taczce marzę...piękna i bardzo praktyczna będzie- przede wszystkim lekka!
Buziole zostawiam...będę się odzywać
Ps; ciekawe jakie plany wiosenne u Ciebie...

Hej Pszczółko Już byłam u Ciebie Nie nadrabiaj szkoda czasu. Plany na zmiany są i powoli będę je realizować. Będziesz na bieżąco Ale na razie to zdzieranie trawy będzie największym wydarzeniem u mnie przez dłuższy czas
Ewkakonewka 11:43, 15 mar 2015

margi napisał(a)
Dzisiaj niedziela jakby mnie sąsiedzi widzieli,że robię coś w ogrodzie zapewne by mnie zlinczowali więc mus czekać do jutra

U mnie każdy robi co chce u siebie Ale generalnie w niedzielę staram się lenić, poszwendam się, popatrzę, pomyślę, kawkę wypiję i takie tam
Dzisiaj słońce się bardziej stara niż wczoraj