Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 09:15, 16 mar 2015

Madzenka napisał(a)
A zdjęcia będą?

Kiedyś będą Tylko nic nowego, żeby było jakąś zmianę widać nie ma puki co.
Ewkakonewka 09:19, 16 mar 2015

rozark napisał(a)
Lawendę można już ciąć więc do ciachaj do woli

Niby punktem odniesienia jest kwitnięcie forsycji, a moja nijak nie przypomina jeszcze kwitnącego krzewu i jakoś się trochę boję tego cięcia
rozark 10:01, 16 mar 2015

Danusia pisała, że cięcie lawendy i róż to się nijak ma do kwitnienia forsycji. Jest ta znak dla prac z trawami .
beata_m 14:09, 16 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Wiesz to moje zaplanowanie to skopiowanie od Oli rabaty hortensjowej, w jednym miejscu dosłownie, w drugim zmiana trawki z Amazon Mist na Rozplenicę Hameln, zmiana podpowiedziana przez Madżenkę. Ja planować rabat nie umiem, ale jak jest już gotowiec to go czasami zobaczę u siebie i tak to działa I drugie miejsce to za małymi cisami koło furtki łan perowskiej, a przed nią sesleria. I jak to zrobię to będę myśleć dalej

ważne, że się sprawdza!!!!!!!! Dobrze, że pogoda wróciła
czekam jak i wszyscy na zdjecia
rozajerycha 17:55, 16 mar 2015

Ewa mocno ściskam i pozdrawiam życzę udanego sezonu.
Martek
bartek_luberda 21:28, 16 mar 2015

Mąż ma czas z altanką do czerwca A zresztą wiadomo praca i tak w sobotę z doskoku coś zrobi a jeszcze się sezon wędkarski zaczyna Pozdrawiam
BusyBee 21:56, 16 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Wiesz to moje zaplanowanie to skopiowanie od Oli rabaty hortensjowej, w jednym miejscu dosłownie, w drugim zmiana trawki z Amazon Mist na Rozplenicę Hameln, zmiana podpowiedziana przez Madżenkę. Ja planować rabat nie umiem, ale jak jest już gotowiec to go czasami zobaczę u siebie i tak to działa I drugie miejsce to za małymi cisami koło furtki łan perowskiej, a przed nią sesleria. I jak to zrobię to będę myśleć dalej

No i super ...po kawałeczku do przodu...Ważne, że jakiś plan już masz. Potem się zobaczy. Każda z nas przesadza i zmienia- nawet w środku sezonu... Mnie też ciężko sobie wyobrazić rabatę i ją zaplanować. Do tego trzeba mieć wyczucie koloru, przestrzeni no i wiedzę o roślinach....Na szczęście nikt się na nas za kopiowanie nie boczy
Kacha123 22:14, 16 mar 2015

Zostawiam pozdrowienia i lecę dalej!
Napia 11:57, 17 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
I kalendarz udało mi się dorwać taki jak chciałam z miejscem na zapiski i wszystkimi cudownymi informacjami, co kiedy dlaczego tak i dlaczego nie tak, teraz czy nie teraz, trzeba lub nie trzeba robić. Jeszcze go nie przewertowałam dokładnie, ale już mi się podoba

Wszystko w jednym Też muszę zajrzeć na tę stronę, bo warto mieć wszystkie ważne informacje z własnymi zapiskami w jednym miejscu Dzięki Ewa, że pamiętałaś
lojalna_ 13:48, 17 mar 2015

Ewcia swietny ten kalendarz