Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 09:09, 15 maj 2015

Iwonka, Olcia, Anetka, Małgosia dziękuję bardzo pięknie za gratki
Ewkakonewka 09:44, 15 maj 2015

Te moje stipy niby takie podpasione, a po wysadzeniu na rabaty z lupą trzeba szukać Jak się nie wie, gdzie rosną to nie tak łatwo je zlokalizować. Aż trudno uwierzyć, że zdążą urosnąć i się napuszyć
Zdążą?
Zawsze kupowałam duże i od razu było je widać , a tu cierpliwość ćwiczyć znowu trzeba
Malgosik 09:47, 15 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Te moje stipy niby takie podpasione, a po wysadzeniu na rabaty z lupą trzeba szukać Jak się nie wie, gdzie rosną to nie tak łatwo je zlokalizować. Aż trudno uwierzyć, że zdążą urosnąć i się napuszyć
Zdążą?
Zawsze kupowałam duże i od razu było je widać , a tu cierpliwość ćwiczyć znowu trzeba

to teraz uważaj byś ich nie wypieliła
lojalna_ 10:42, 15 maj 2015

Ewciu gratki co bys zawsze zadowolna była i miała czas na odpoczynek w tym slicznym ogrodzie
lojalna_ 10:46, 15 maj 2015

No własnie moje tez ładne ale chyba docelowo ich jeszcze nie zasadze bo takie miniaturki som
Gocha 10:53, 15 maj 2015

Ewa troszkę spóźnione gratki na 400. Jak tam perovskia- kupowałaś już ją? Jak tak tom ciekawa gdzie. Buziaki
Ewkakonewka 11:28, 15 maj 2015

Malgosik napisał(a)

to teraz uważaj byś ich nie wypieliła

Noooo co Ty , ale by było może, aż taka sierota nie jestem jednak hahaaha
Ewkakonewka 11:30, 15 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
No własnie moje tez ładne ale chyba docelowo ich jeszcze nie zasadze bo takie miniaturki som

Dziękuję za gratki
Liczę na to, że one w gruncie szybciej jeszcze pójdą w górę
A podlać je ciut Florovitem czy dać im spokój puki co, niech się zadomowią w nowych warunkach?
Ewkakonewka 11:34, 15 maj 2015

Gocha napisał(a)
Ewa troszkę spóźnione gratki na 400. Jak tam perovskia- kupowałaś już ją? Jak tak tom ciekawa gdzie. Buziaki

Gosia dziękuję bardzo za gratki.
Perovskiej nie kupowałam jeszcze, nie mam jak się wybrać, Młody trochę blokuje i inne nieogrodowe zajęcia. Mam zamiar pojechać do tej szkółki polecanej przez Ciebie, tylko kiedy to nastąpi nie wiem wcale.
Gocha 12:12, 15 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Gosia dziękuję bardzo za gratki.
Perovskiej nie kupowałam jeszcze, nie mam jak się wybrać, Młody trochę blokuje i inne nieogrodowe zajęcia. Mam zamiar pojechać do tej szkółki polecanej przez Ciebie, tylko kiedy to nastąpi nie wiem wcale.

Ewa ja nie popędzam- oni chyba ją mają cały czas także kiedy pojedziesz będzie dobrze. A co młodemu ?. Mój młodszy chorował prawie przez miesiąc nie był w szkole. Zaczęło się od wysokiej gorączki i bólu gardła i antybiotyk a skończyło się na mononukleozie. I teraz dietka i spokój i dbanie o siebie. Buziaki