Dostałam 7 buków, bez nazwy, ale domniemam, że to takie pospolite. W tej chwili to są patyczki co mają ok. 50 cm. I co z nimi zrobić?
Pomijając fakt, że miałam dostać graby, ale darowanemu itd., jakby to od swoich to bym ich nawróciła, a tak jest co dali

Czy mądrym pomysłem będzie posadzenie ich wzdłuż płotu tak na środku każdego przęsła, gdzie między płotem, a ostatnią częścią oczyszczalni jest niewiele ponad 1 metr. Oczywiście jak podrosną to je ciąć, formować.
To miejsce przed płotem /zdjęcie już mocno nieaktualne, ale płot ten sam ciągle/.
I drugi pomysł na ich wykorzystanie.
Posadzić je w szpalerze i ciąć jak podrosną w ekran zasłaniający część gospodarczą z kompostownikiem, składem drzewa kominkowego i gałęzi na ognisko.
Posadzić go od płotu z lewej strony na zdjęciu głębiej, a od strony garażu płycej tak, żeby wejście na siebie jakby zachodziło. Nie będzie wtedy widać przerwy w nasadzeniu i wszystko za będzie schowane, a wchodzić się będzie tak trochę z boku. No kto zrozumie mój tok myślenia jest gość. Myślałam, żeby tam zrobić ekran z cisa, ale dostałam buki

Zdjęcie jesienne, ale tam akurat to się zdjęć wcale nie robi