Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 10:57, 14 lip 2015

Kacha123 napisał(a)
No, nareszcie przyzwoita porcja zdjęć Lawenda nadal wymiata Stipa się rozpędziła. Pamiętam jak trzeba jej było szukać na rabacie. Różanka cudna

Cieszę się, że nareszcie Ci dogodziłam huhuhuhu
Nooooo taka dumna byłam, że stipy tyle mi urosło. Posadziłam ją na rabatki, a ona zniknęła niemal w tłumie hahahaha , ale powoli się ujawnia
Aneta1309 08:10, 17 lip 2015

Ewciu na pogdodę nie patrz ja właśnie z urlopu wróciłam cały tydzień deszcz zapowiadali a tylko jeden poranek był deszczowy
Moje zawilce chyba w tym roku nie zdążą zakwitnąć bo takie wypierdki przy Twoich
Info co ile sadziłaś rozplenicę potrzebuję o tak się uśmiecham
Ewkakonewka 08:58, 17 lip 2015

Anetko pocieszające to bardzo, bo puki co w długoterminowej tylko 3 dni słońca pokazują, ale u nas urlopu się wcześniej nie da zaplanować tylko wszystko znienacka to ma być dobrze i już
Rozplenice co ile sadziłam nie pamiętam, muszę zmierzyć, ale to dopiero wieczorkiem mogę zrobić. Muszę się pochwalić, że wreszcie wystartowały i już je widać jako ozdobną roślinę na rabacie, a nie chwaścik mały
Upał dzisiaj już odczuwalny to chłodu przyjemnego życzę
BusyBee 10:15, 17 lip 2015

Ewcia może będę w Lublinie jutro - podpowiedz proszę czy gdzieś róże dostanę- tylko potrzebuję odmianowe, a nie : róża- mix
dorciabe 10:22, 17 lip 2015

BusyBee napisał(a)
Ewcia może będę w Lublinie jutro - podpowiedz proszę czy gdzieś róże dostanę- tylko potrzebuję odmianowe, a nie : róża- mix

Kasia widziałam róże angielskie w szkółce w świdniku, mieli np. dużo Munstead wood a poza tym to w KOńskololitam KasiaWB kupuje
BusyBee 10:52, 17 lip 2015

dorciabe napisał(a)

Kasia widziałam róże angielskie w szkółce w świdniku, mieli np. dużo Munstead wood a poza tym to w KOńskololitam KasiaWB kupuje

Dziękuję Możliwe, że będę w Świdniku jutro.
Właśnie dowedziałam się, że w niedzielę święto róży w Końskowoli chyba trzeba jechać!
Ewkakonewka 11:12, 17 lip 2015

Kasia na szczęście Dorcia wie lepiej bo ja ostatnio unikam szkółek, plan mam nie wykonany więc nie chcę dokupować znowu nadprogramów
Jak będziesz to zapraszam
Ewkakonewka 11:13, 17 lip 2015

dorciabe napisał(a)

Ooooosz Ty przejeżdżasz koło mnie i nie zaglądasz !!! No fieszz
dorciabe 11:18, 17 lip 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Ooooosz Ty przejeżdżasz koło mnie i nie zaglądasz !!! No fieszz

Muszę do ciebie zajechać, a masz miętę? urwiesz trochę?
Ewkakonewka 11:19, 17 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Dziękuję Możliwe, że będę w Świdniku jutro.
Właśnie dowedziałam się, że w niedzielę święto róży w Końskowoli chyba trzeba jechać!

Byłam tam kilka lat temu co prawda, dosyć sporo było roślin. Fajne jest to, że można obejrzeć i powąchać kwiaty, a potem kupić i Ci co sprzedają wiedzą o czym mówią
Tam nabyłam swoją Maria Teresa i Hotel Savoy. Hotel niestety po tegorocznym przesadzaniu pada chyba