To Ligole są, posadziłam je 1 metr od siebie. Kupiłam akurat te bo to ulubione jabłka mojego M., nie mam zielonego pojęcia na jakim są podkładzie bo tylko i wyłącznie o odmianie pomyślałam, a wcześniej nie spotykałam jej.
Wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane, jak się zupełnie nie nadają na płaski ekran to po prostu je posadzę dalej jak w sadzie Miejsce mam
Hej Gosia, miło, że zaglądasz Hahahaha ja to wiesz szybciej oddam jak sprzedam jeśli chodzi o rośliny to raczej miliony mi nie grożą bynajmniej w tej dziedzinie życia Wzajemnie wszystkiego dobrego
Wymyśliłam sobie, że to będzie taki ekran dwumetrowy więc je posadziłam 1 metr od siebie. Za ciasno? Mam tam dużo miejsca to mogę się rozciągać jeszcze nawet do 6 metrów
No widzisz to u mnie pewnie pietruszka się udała bo zjadły, a marchewka kiepska to zostawiły. Może na trzy zupy wystarczy hahahaha i buraczków na dwa obiadki taki ten mój warzywnik bogaty w tym roku
Ja to ulepek taki lubię, więc wydrążam i łyżkę miodu daję do środka, a potem do piekarnika, ale jak Ty na ognisku to chyba nie ma wyjścia trzeba po upieczeniu o ile lubisz słodkości takie
Nie wiem jak ja poczytałam, popytałam, a ostatecznie i tak kupiłam ze względu na ulubioną odmianę, a nie na inne cechy. Jak to się uda zobaczymy. Generalnie znajoma, która miała sady stwierdziła, że się uda na każdym. Okaże się
Macham dziś czytam że trzy obiady będą z warzywniaka no i super tyle do kupienia mniej a co ulepek mniam nie zawsze ale nieraz się chce dowalić słodkim buziolki cmok cmok