Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

bdan 07:12, 05 paź 2015

Też mnie informacje o jabłonkach interesują, ale jak znaleźć takie, coby pryskać nie trzeba było
anabuko1 07:36, 05 paź 2015

Uda się uda.Co ma się nie udać.
Tylko na płasko to 2 razy więcej czasu potrzeba do jabłuszka.
ale co tam, czas i tak szybko leci .Wyjdzie dobrze!!
Ewkakonewka 08:22, 05 paź 2015

rozajerycha napisał(a)
Ewkakonewka pospacerowałam sobie po twej posesji skąpanej w słońcu.
Pozdrawiam serdecznie
Martek

Hej Martek miło Cię gościć Zapraszam również w realu Buziak
Ewkakonewka 08:27, 05 paź 2015

Malgosik napisał(a)
jaką masz odległość między jabłonkami?
jakie odmiany kupiłaś?
na jakich podkładkach?

To Ligole są, posadziłam je 1 metr od siebie. Kupiłam akurat te bo to ulubione jabłka mojego M., nie mam zielonego pojęcia na jakim są podkładzie bo tylko i wyłącznie o odmianie pomyślałam, a wcześniej nie spotykałam jej.
Wszelkie uwagi i wskazówki mile widziane, jak się zupełnie nie nadają na płaski ekran to po prostu je posadzę dalej jak w sadzie Miejsce mam
Ewkakonewka 08:31, 05 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Obejrzałam piękne widoczki Dowiedziałam się że milionerką nie zostałaś bo interes życia przepadłZostawiam życzenia miłego tygodnia

Hej Gosia, miło, że zaglądasz Hahahaha ja to wiesz szybciej oddam jak sprzedam jeśli chodzi o rośliny to raczej miliony mi nie grożą bynajmniej w tej dziedzinie życia Wzajemnie wszystkiego dobrego
Ewkakonewka 08:38, 05 paź 2015

Magda70 napisał(a)
Ewa...no właśnie jaką masz odległość miedzy drzewkami??\
Bo coś mi z fotek wygląda, ze chyba za blisko siebie są..

Wymyśliłam sobie, że to będzie taki ekran dwumetrowy więc je posadziłam 1 metr od siebie. Za ciasno? Mam tam dużo miejsca to mogę się rozciągać jeszcze nawet do 6 metrów
Ewkakonewka 08:42, 05 paź 2015

eda napisał(a)

Oj to znów dokarmianie u Ciebie u mnie już wykopane przez mamusię pietruszka się nie udała reszta znośnie ...pomocniki dobra rzecz trza sobie takich przymilić na ładne oczka hi hi jabłuszka z miodem a jak lać na upieczone czy odwrotnie ?

No widzisz to u mnie pewnie pietruszka się udała bo zjadły, a marchewka kiepska to zostawiły. Może na trzy zupy wystarczy hahahaha i buraczków na dwa obiadki taki ten mój warzywnik bogaty w tym roku
Ja to ulepek taki lubię, więc wydrążam i łyżkę miodu daję do środka, a potem do piekarnika, ale jak Ty na ognisku to chyba nie ma wyjścia trzeba po upieczeniu o ile lubisz słodkości takie
Ewkakonewka 08:45, 05 paź 2015

bdan napisał(a)
Też mnie informacje o jabłonkach interesują, ale jak znaleźć takie, coby pryskać nie trzeba było

Nie wiem jak ja poczytałam, popytałam, a ostatecznie i tak kupiłam ze względu na ulubioną odmianę, a nie na inne cechy. Jak to się uda zobaczymy. Generalnie znajoma, która miała sady stwierdziła, że się uda na każdym. Okaże się
Ewkakonewka 08:47, 05 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
Uda się uda.Co ma się nie udać.
Tylko na płasko to 2 razy więcej czasu potrzeba do jabłuszka.
ale co tam, czas i tak szybko leci .Wyjdzie dobrze!!

Wyjdzie nie wyjdzie zabawa nowa wymyślona Tak poważnie, to ja zielona zupełnie jestem jeśli chodzi o drzewka owocowe także zobaczymy.
eda 11:04, 05 paź 2015

Macham dziś czytam że trzy obiady będą z warzywniaka no i super tyle do kupienia mniej a co ulepek mniam nie zawsze ale nieraz się chce dowalić słodkim buziolki cmok cmok