Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 09:24, 04 paź 2015

Dziękuję Ania, powoli się już zagęszcza na rabatach co mnie mocno cieszy bo efekt buszu chcę osiągnąć
Miałam już 'mini' sadek z owocującymi 6 drzewami , ale przeznaczenie miejsca się zmieniło i trzeba było drzewka usunąć. Teraz wymyśliłam sobie prowadzone na płasko. Zobaczymy jak to się uda
amelia_b 11:33, 04 paź 2015

i już powoli i ciebie Ewciu jesień na rabatach widać ślicznie jest, a jak ci się busz zrobi w przyszłym sezonie to już będzie naprawdę bajecznie pozdrawiam niedzielnie
Ewkakonewka 12:00, 04 paź 2015

Oj widać, zaczyna rdzewieć wszystko Puki co słońce śliczne trzeba korzystać ile się da Miłego dnia
Marga 12:45, 04 paź 2015

Ewa, u Ciebie to jest ładnie o każdej porze roku
Zaintrygowałaś mnie jabłonkami prowadzonymi na płasko. Będę podglądać
Ewkakonewka 13:18, 04 paź 2015

Hehe dziękuję, jak mam dobry humor to nawet tak samo myślę
Oby tylko cierpliwości nie zabrakło, bo to powolny proces jest, a efekt z jabłkiem na gałęzi jeszcze daleeeeeki Oczywiście to pomysł podejrzany na forum
rozajerycha 16:20, 04 paź 2015

Ewkakonewka pospacerowałam sobie po twej posesji skąpanej w słońcu.
Pozdrawiam serdecznie
Martek
Malgosik 19:41, 04 paź 2015

jaką masz odległość między jabłonkami?
jakie odmiany kupiłaś?
na jakich podkładkach?
malgorzata_s... 19:52, 04 paź 2015

Obejrzałam piękne widoczki Dowiedziałam się że milionerką nie zostałaś bo interes życia przepadłZostawiam życzenia miłego tygodnia
Magda70 20:13, 04 paź 2015

Ewa...no właśnie jaką masz odległość miedzy drzewkami??\
Bo coś mi z fotek wygląda, ze chyba za blisko siebie są..
eda 20:14, 04 paź 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Edzia pogoda była super. Pogrzebałam jeszcze trochę przy rabacie miskantowo-jeżówkowej, ale ciągle końca tam nie widać. I wykopałam już buraczki i marchewkę. Połowę pietruszki coś zjadło sobie. Tym razem chyba myszy bo nornice inne ślady i otwory zostawiają Tulipany jeszcze nie dotarły.
Widziałam Twoje postępy. Dobrze, że wspierasz się pomocnikiem. Jabłka pieczone wow uwielbiam. Z miodem

Oj to znów dokarmianie u Ciebie u mnie już wykopane przez mamusię pietruszka się nie udała reszta znośnie ...pomocniki dobra rzecz trza sobie takich przymilić na ładne oczka hi hi jabłuszka z miodem a jak lać na upieczone czy odwrotnie ?