Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 22:49, 06 cze 2016

frezja napisał(a)

Ostatnie, ale za to z wielkim wow

Naprawdę, aż takiej ilości kwiecia to jeszcze nigdy nie miałam
Ewkakonewka 22:57, 06 cze 2016

Marga napisał(a)
Ewciu, macham Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać Ciebie w realu. Szkoda, że tak mało czasu spędziłyśmy razem. Piwonie masz cudne, zaraziłam się (chociaż troszkę się ich boję podobnie jak róż) i na jesieni nakopię sobie ich u teściowej
Pozdrawiam serdecznie

Fajnie było i zawsze zapraszam u mnie dom otwarty
Piwonie nie są specjalnie wymagające, przynajmniej moje, właściwie opròcz włożenia podpór jak rosną i wycięcia za chwilę przekwitłych kwiatów nic z nimi nie robię, nie ma się co bać, kop, sadź, będziesz zadowolona
Do róż też się przekonaj nie taki diabeł straszny, a jakie pięknoty
Do zobaczenia koniecznie znowu
katel 23:36, 06 cze 2016

Fajnie było a następnym razem jeszcze fajniej będzie - wstawiłam u Beatki Twoje zdjęcie .
Co do powojnika sprawdź "Ernesta Markhama" - trochę słabo widać ale to może być on.
KasiaW76 06:52, 07 cze 2016

Piwo nie Twoje mnie jakie masz boskie Piwoniea nad skrótem czochy musiałam nieźle się zastanawiać bo na telefonie jakiś maleńkie i nie poznałam ich
Betka 09:53, 07 cze 2016

Ewkakonewka napisał(a)
I teraz na deserek zostawiłam najlepsze......

Niepowtarzalny ogród i przemili ludzie, dziękuję za przemiłe spotkanie w ogrodzie z rowem, który absolutnie nie jest rowem i żadne zdjęcia nie oddają jego prawdziwego uroku

Po więcej odsyłam do Beatki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2960-historia-ogrodu-z-rowem?page=224

Ewuś w końcu się spotkałyśmy stwierdzam jednak że za krótko pogaduchy trwały mus to powtórzyć
Buziole zostawiam
PS dziękuję za miłe słowa
amelia_b 10:20, 07 cze 2016

Ewkakonewka napisał(a)

Amelia i ja się cieszę, do dzisiaj mi się micha śmieje
Chyba cały dzień było by za mało i może ta akcja grupowe plewienie powinna zaistnieć w realu , ale byśmy się nagadały fantastycznie spędzać czas z takimi ludźmi jak Wy
he he chyba po tym jak się nosami zderzyłyśmymi tez się cieszyja odpoczywam na takich spotkaniachnajważniejsze że czegoś się uczę od bardziej doświadczonych ogrodniczek, i mino że nazw nie pamiętam roślin o których rozmawialiśmy, to lubię słuchać
Gocha 10:32, 07 cze 2016

Ewuś prześliczne te piwonie- u mnie w tym roku zastrajkowały i nie kwitną, ale pocieszam się że u sąsiadów tak samo więc to nie moja wina chyba. Irysy też piękne- jakbyś miała na zbyciu chociaż po kawałku to jestem pierwsza w kolejce. Ostróżka biała już zaczyna być piękna i miejmy nadzieję że te siewki od niej też będą białe i takie piękne jak mamusia ich ( bo wiesz o co mi chodzi ? - ja mam siewki jasnoniebieskiej- tylko muszę je gdzieś przesadzić bo zginą w tłumie )
Juzia 13:33, 07 cze 2016

Ewkakonewka napisał(a)

Leć na pokaz po spotkaniu Bosko pięknie jest

Byłam....tak zza krzaka, w ukryciu....ale byłam
anabuko1 13:37, 07 cze 2016

Piękne takie już wielkie kolorowe kepy.
wzajemnie się podkreślają.i piwonie i irysy
Piękne zdjatka ze spotkania.
Pozdrawiam
Aneta1309 15:48, 07 cze 2016

Boziu ile kwiecia u Ciebie zapach musi się cudny po ogrodzie unosićuświadomiłam sobie ,że u mnie w tej chwili nic nie kwitnie poza ostróżkami nad przedpłociu i zastanawiam się co na tą porę kwitnienia i gdzie mogłabym dosadzić? białe piwonie byłyby fajne u teściowej w ogródku miałam muszę oblukać czy jeszcze są
Fotki ze spotkania obejrzałam i w pierwszej chwili Cię nie poznałam chyba przez dłuższe włosy