Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały zakątek :D

Mój mały zakątek :D

Anda 20:56, 22 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Oj ogrody Angielskie też mi się podobają. Przez tą cegłę mam jego namiastkę ale chciałbym mieć taką rabate jeszcze

Dasz radę. Danusia tutaj co chwilę inspiracje z angielskich ogrodów przywozi, tylko sięgać.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mateuszmichn 21:14, 22 sie 2015

Kilka zdjęć z Berlina

Zastanawiałem się który wybrać

Chyba wezmę dwa
pawel_snopek 21:34, 22 sie 2015

Ten pierwszy jest normalnie idealny
mateuszmichn 21:39, 22 sie 2015

pawel_snopek napisał(a)
Ten pierwszy jest normalnie idealny

Ale na niedzielę ten biały fajny byłby

Był też mercedes amg w witrynie na obracającym się podeście
babka 21:47, 22 sie 2015

Mateusz ja blachara nie jestem więc autami mi tu nie zaimponujesz w przeciwieństwie od dzieła rąk Twoich ! Mowę mi odjęło ! Jak dla mnie BOMBA !!! Cegła + beton + kompozycja ... ekstra naprawdę. Fajnie, ze wyłożyłeś na prosto placyk pod ławeczkę, teraz w połączeniu z całością widać, że skosy zaburzyłyby harmonię i prostotę całości.
Masz fajne pomysły

PS chyba były chwilowe problemy z forum ale teraz jest ok wiec wstawiaj resztę fotek
21:49, 22 sie 2015
a jakiś skwerów miejskich nie masz na zdjęciach ? ...ja z tych co samochody są białe czerwone czarne czy zielone ..itp...reszta bez znaczenia ..wystarczy żeby jechał przodem do kierunku jazdy!
07_Rene 22:02, 22 sie 2015

Super wyszło
mateuszmichn 22:03, 22 sie 2015

babka napisał(a)
Mateusz ja blachara nie jestem więc autami mi tu nie zaimponujesz w przeciwieństwie od dzieła rąk Twoich ! Mowę mi odjęło ! Jak dla mnie BOMBA !!! Cegła + beton + kompozycja ... ekstra naprawdę. Fajnie, ze wyłożyłeś na prosto placyk pod ławeczkę, teraz w połączeniu z całością widać, że skosy zaburzyłyby harmonię i prostotę całości.
Masz fajne pomysły

PS chyba były chwilowe problemy z forum ale teraz jest ok wiec wstawiaj resztę fotek

Dzięki. Chyba ten skos pasuje do całości. Jeszcze tylko plac pod stolik ale tylko sama cegła tam będzie bez betonu.
Chyba fotki mam za duże, muszę je zmniejszyć, na fotce jest miejsce pod rabatę pokazane
inag 22:04, 22 sie 2015

Wygląda super!
Powiedz mi jak możesz, jak jest z trwałścią cegieł na ziemi? Mi wszyscy mówili (bo też miałam podobne plany), że jak jesienią nasiąkną wilgacią a później przyjdą przymrozki to na bank cegły będą się kruszyły i wytrzymają max 4 lata. Czymś to impregnowałeś? Zabezpieczałeś? Jest wogóle taka potrzeba???
mateuszmichn 22:06, 22 sie 2015

eee_taam napisał(a)
a jakiś skwerów miejskich nie masz na zdjęciach ? ...ja z tych co samochody są białe czerwone czarne czy zielone ..itp...reszta bez znaczenia ..wystarczy żeby jechał przodem do kierunku jazdy!

No właśnie nie, bo w pośpiechu przechodzilem przez miasto i nic takiego fajnego nie zobaczyłem. Byłem tylko na wschodniej części. Poza tym rozkładane centrum bo metro budują