Przepraszam, za tak słabe zdjęcia. Jednak wstawię je, bo nie wiem czy będę miał okazję zrobić lepsze. Jak coś to będą następne
Zacznę może od rabaty na rogu.
Widać, że troszeczkę się zapełniło. A no i widać już mój wykończony chodniczek.

Słabe to zdjęcie strasznie, jeszcze słońce daje po oczach.
Pomiędzy kulami znalazły się dwie lawendy i czyśćce, po zewnętrznej stronie są bergenie. Zostało jeszcze trochę miejsca na cebulowe, stipe no i może jakieś jeżówki i źórawki.
W dalszej części nowej rabaty zasadziłem dwa krzaki lawendy i czyśćce. Pozostało miejsce na jakiś stożek albo jakieś drzewko na pniu.
No rabacie pod domem zaszły największe zmiany. Sama rabata obniżona zostało o jakieś 10cm.
Pod domem znajdują się łubiny, które zostaną uzupełnione stipą. Były dwa kamienie a został tylko jeden i teraz jest postawiony. Przed kamieniem i po bokach znajdą się kule bukszpanowe.
Nasadzenia trochę skopiowane z wątku "moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku"
Czyli po skosie.
Na brzegach są lawendy później bergenie i czyśćce. Na środek poszły jałowce, które będą taka poduszeczką dla kuli bukszpanowej
Jeszcze raz sorki za zdjęcia. Postaram się je zamienić na lepsze. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających