Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały zakątek :D

Mój mały zakątek :D

mateuszmichn 16:52, 11 paź 2015

Tutaj słoneczko nadal razi ale już lepiej widać

babka 20:28, 11 paź 2015

Mateusz to co zrobiłeś robi wrażenie ! Chodniczki i rabaty bardzo ale bardzo mi się podobają ! I co ja czytam ?? wzorowałeś się na moich nasadzeniach ? hihi, bardzo to miłe Świetnie radzisz sobie z architekturą ogrodową i rabatami. Wiosną wszystko się rozrośnie i da czadu. Nie zapełniaj po brzegi bo czasem mniej znaczy więcej... taka mała podpowiedź jeśli można Działaj tak dalej, trzymam kciuki
L00zak 20:36, 11 paź 2015

mateuszmichn napisał(a)
Wstawiam kilka następnych fotek. Te same widoki ale chyba lepiej widać

No światło daje czadu
Nawet BMW wyszły w różnych kolorach hehehe

Rabatki bardzo ładne
mateuszmichn 20:37, 11 paź 2015

babka napisał(a)
Mateusz to co zrobiłeś robi wrażenie ! Chodniczki i rabaty bardzo ale bardzo mi się podobają ! I co ja czytam ?? wzorowałeś się na moich nasadzeniach ? hihi, bardzo to miłe Świetnie radzisz sobie z architekturą ogrodową i rabatami. Wiosną wszystko się rozrośnie i da czadu. Nie zapełniaj po brzegi bo czasem mniej znaczy więcej... taka mała podpowiedź jeśli można Działaj tak dalej, trzymam kciuki

Dzięki i fajnie, że się podoba.
Tak wzorowałem się na tobie, posadziłem tak po skosie jak ostatnio ty to zrobiłaś.
Nooo chodniki i tak bardziej mi się podobają niż te moje rabaty
Nie mam zamiaru już za dużo nic tam sadzić tylko takie wypełnienia w postaci stipy i może żurawek.
mateuszmichn 20:40, 11 paź 2015

L00zak napisał(a)

No światło daje czadu
Nawet BMW wyszły w różnych kolorach hehehe

Rabatki bardzo ładne

Haha to akurat nie jest element ogrodu ale go widać, bo tam jest jego miejsce
Było zimno ale słońce dawało mocno dlatego później wstawiłem kolejne fotki już trochę przycienione
Anda 21:58, 11 paź 2015

No Mateusz, super rabaty Ci wyszly. Razem z tym pieknym chodniczkiem daje to super efekt. Jak sie rozrosnie to bedzie miod

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 22:02, 11 paź 2015

Będziesz siał stipę czy kupował wiosną sadzonki ?
mateuszmichn 22:08, 11 paź 2015

Anda napisał(a)
No Mateusz, super rabaty Ci wyszly. Razem z tym pieknym chodniczkiem daje to super efekt. Jak sie rozrosnie to bedzie miod

Dzięki za odwiedziny. Cieszę się że Ci się podoba. Też mam nadzieję, że wszystko ładnie będzie rosło
mateuszmichn 22:09, 11 paź 2015

babka napisał(a)
Będziesz siał stipę czy kupował wiosną sadzonki ?

Oczywiście że będę siał
Nasion jeszcze nie kupiłem ale na to jeszcze czas.
Lawendę też sam wysiewałem i bardzo mi się podobają
babka 22:11, 11 paź 2015

Jak chcesz mogę się podzielić, mam sporo