Dorotko, ciesze się,ze widoczek z hortesja ci się spodobał.Klata to taki dodatek.
Hortensja Polar Bear na pniu.Jedna z 2 jakie mam.
A jedna normalna z krzaczka.Ale tamta jeszcze młoda i mala.
Milin
Ta rutewka już ze 2 tygodnie kwitnie albo i więcej .I wygląda zjawiskowo.Mam ich 2.Jedna ze 2,5 a druga z 1,5.m.
A to jej pierwsze kwitnienie. Az mi się buzia śmieje to tych wyjątkowych, pięknych koronkowych kwiatuszków.
NN. ale piękny.Zresztą sporo mam liliowców Nn.
Ale pięknie prezentują się Twoje hortensje, takie urocze i dostojne...Moje dopiero startują z pączkami więc jeszcze potrwa zanim będą zdobiły rabatę... Ale co się odwlecze, to nie uciecze...
Aniu kwitnie mi teraz 9 dalii i jeszcze czekam na 9 kolejnych
Przy tych które miały numerki, zrobiłam oznaczenia.Musze sprawdzić czy wszystkie są widoczne.Ciekawe czy ja się skuszę jeszcze na jakieś?
Aniu, pochwalę się, kupiłam dębolistną. Piszą ,że raczej do półcienia lub na leśną rabatę, ale podglądam ją jeszcze raz u Ciebie i wygląda na to ,że jednak masz ją w pełnym słońcu, a pięknie rośnie! No i nie wiem jakie miejsce jej wybrać
no to suuper.
To fakt, lepiej z nia do półcienia.Moja hortensja debolistna rodnie na pełnym słońcu i ono w lecie ja sporo .Także ,jeżeli masz możliwość to posadź ja trochę półcieniu.Ja nie mam takowego miejsca.
Niektóre kwiaty ma bardziej podpalone słońcem .Echh
Liscie tez zaczynają się już przebarwiać od slonca.Ale dzięki nim tez jest bardzo dekoracyjna.