dokładnie tak,zimowy ogród jest bajeczny.Ale szkoda,że trwał dosłownie ze 3 - 4 dni.
Dziękuje i tobie Ewelinko dobrego 2020 roku!
Śniegu było sporo. I ładnie biało było..
Ale po kilku dniach się białe skończyło. Szkoda, że tak bało i krótko, te zimowe widoczki były.
Dziękuję za życzenia. Oby tak było.
I tobie Elu udanego 2020 roku
Zimowe widoczki miałam chyba ze 3 dni. Ale dobre i to. Takie pocieszenie.
A zarazem roślinkom trochę wody się dostało.
Dziękuję za miłe słowa.
bombeczki moje nawet w ogrodzie są
Hmm tak wygląda styczniowy ogród.
Wczoraj nawet nie wytrzymałam i ciuteńkę popracowałam w ogrodzie ( w styczniu !!) i porządkowałam i spalałam trochę badylków z rabat.
W domu i biel i czerwień i złoto .
Jakoś przez lata się takich kolorów uzbierało.
ej, no u mnie było zima. Wszak 3 dniowa. Ale biała i piękna była.
Na Grenlandie ,to mnie na razie nie stać
Po śniegu to już wspomnienia zostały i kilka zdjęć.
Dziękuję.
I tobie zryczę wszystkiego najlepszego w tym 2020 roku!!
Śnieg już stopniał, Ładnie było. Ale krótko.
Ale roślinki dostały trochę wody. I to mnie cieszy. Chociaż i trochę popadało. Też dobrze.
Dziękuję za życzenia i tobie Irenko życzę udanego tego Nowego roku
A tak dzieje się w styczniowym ogrodzie...
ciemierniki kwitną
I trawy też ładnie wyglądają
Ciemiernik cuchnący już się szykuję do pokazania swoich pierwszych kwiatów
Aniu witam noworocznie!
Wystrojona choineczka w ogrodzie wygląda bajecznie,fajne te bombeczki
Też jestem ciekawa co dalej z tą pogodą!?Ja tam za śniegiem i mrozem nie tęsknię.Aby deszcz padał nocą i podlewał roślinki W dzień niech świeci słoneczko,to od razu lepszy humor Tylko oby potem raptem zimy nie było na Wielkanoc
Dla mnie trochę za zimno by podziałać w ogrodzie,ale spaceruję i próbuję planować sezon.U Was to pewnie dużo się będzie działo?
On wcale nie wygląda na styczniowy ale i bez śniegu piękny .Powiedz mi czy ten ciemiernik cuchnący naprawdę cuchnie mam zamiar go kupić tylko kak cuchnie to chyba gdzieś dalej od ławeczek.Co do farb to akryl jest dobry ja malowałam czasami pierw akrylem wysechł dobrze a potem olejną .Akryl to dobry bo myjesz go wodą .Pozdrawiam
Aniu dobrze że do Ciebie wpadłam, bo przynajmniej przypomniałam sobie jak wygląda śnieg! Bez śniegu też ładnie! Pozdrawiam Noworocznie! Dużo zdrowia i samych udanych nowości zakupowych!