Cały dzień jest pogodny za słonkiem. Chmurki owszem są.ale jest cudnie, pogodnie.
Złota polska jesień już
U mnie wrzesień trochę dał deszczyku.I dobrze w końcu wszystko odżyło. Aura sprzyja nowo-posadzonym roślinkom
Mam nadzieję,że do ciebie tez dotrze deszcz
Gosiu, wcześniej praca pachniała dużo czasu.
Teraz mam ciut więcej go , to mogę wszędzie pozaglądać, poczytać .
Pracować w ogrodzie jeszcze nie mogę,,ale na kompie chwilki wolne jeszcze mogę
Jakoś jak zajrzałam do ciebie,,tak mnie wciągnęło i przejrzałam wszystkie strony.
Dużo mamy takich samych upodobań roślinnych, kwiatuszkowych.Także z przyjemnością spędziłam ten czas u ciebie
Jeżówek to już masz spora kolekcje. Dobry pomysł,aby przedstawić je ponumerowanymi.Na zimę i ja tak zgapię i zrobię
Szkoda,że ne nowe jeżówki są jeszcze NN.
Gosiu, nam też się podoba ta nasza pupilka.
ale do obcych to jest bardzo ostrożna.
Nie da się dotknąć,pogłaskać.Może to i dobrze, bo nam nikt jest nie zabierze.Teraz mieszkamy przy ruchliwej ulicy.A ona często już idzie pod siatkę i przygląda się co tam się dziej,, ruch samochody, dużo,ludzie...itp.
To dla niej inność .Nie była do tego przyzwyczajona
A już niejednokrotnie słyszałam,zza tuj,że ludziom się podoba, przystają i ( tak jak dziś 3 osobowa rodzinka) - O jaki ładny kot!!
Zamieram i słucham się się będzie działo.Ale pozachwycają sie i idą.Ogrodzenie dobre,Raczej musieliby wejść na posesje im ja złapać,A ta obcym sie nie da.To i dobrze!!!
O cieszę się,że do mnie zajrzałaś.
winogronka w tym roku obrodziły. dużo pojedliśmy już i jeszcze 3 wiaderka dziś zostały zerwane
O jeżówkach pamiętam, susza się. Jeszcze dziś jakieś na stół do suszenia dołożyłam :0
Możesz już podać adres do wysyłki
a może jeszcze coś ???