Tak jak ja.Ale do kompozycji pięknie wyglądają i wytrzymałe są
Te dalijki sa nasionek.w pierwszym roku byłe mniejsze.Na zimę wykopałam małą bulwkę.w tym roku ładnie juz podrosła na krzaczorek. To na drugi tez będzie ładniejsza.
Ewuś , ja u ciebie przewertowałam z pięćdziesiąt kilka stron ,,piękne roślinki masz.
A jeżówki cudne.Też mam do nich słabość.Moje jeszcze mniejsze, mniej okazałe niż twoje.
Kilka tylko ładnie mi przyrosło.a kilka stoi w miejscu
Z tymi dwoma domami, to sobie poradzę, bo już wcześniej tak parę lat było.
Ale dwa ogrody to faktycznie wyzwanie.Jak będzie zobaczymy.W ogrodzie zawsze sporo mój M mi pomaga, trochę synkowie.
Także myślę, ze teraz i im trochę dojdzie .Ale razem damy radę
Nowa działka ma ma 8, 5 .Ale stoi dom duży,,garaż. Jakieś budyneczki gospodarcze( na razie jakieś komóreczki) potem to się zmieni .
A kolorowo to ja lubię, oj bardzo lubię
To fakt,Ogrodomaniacy zawsze mają co robić.
Myślę,,że będą trudne dwa lata,Dużo zmian i pracy na nowej działce.Na tamtej już jest mniej.
To dobrze.Więcej czasu będzie na tą .
Jak będzie to się okaże.Czy się nie zatyram
Witaj Ewuś
Elmshorn to śliczna róża.chociaż mam ją pierwszy sezo( posadzona na jesieni) to już podbiła moje serdeucho.Kwitnie , tylko z małą przerwą praktycznie cały czas.
Jak przekwita to jest jaśniejsza.I wygląda to jak zauważyłaś bardzo efektownie.Dwa odcienie różu.
Tak jest
Aniu, u mnie też wyszło słoneczko Choć chmurki też są.
U Ciebie chyba ładnie popadało przez ostatnie dni, bo u mnie sucho ciągle strasznie, muszę podlewać. Nie pamiętam takiego roku, żeby prawie w październiku musieć podlewać ogród.
Zdjęcia u Ciebie jak zawsze piękne, a te z owadami to już w ogóle boskie