Innej to tak może nie ma.Ale na Lubelszczyźnie, zawsze latem jest gorąco, upalnie.W moich stronach deszczu mało .Roślinki jeszcze w miarę ładne.choć nie wszystkie.Te już nie pokazuje
Trójsklepka owłosiona- żabia lilia zaczyna u mnie kwitnąć
ogród bardzo ładny, rzeczywiście po lecie roślinki dostały w "kość" moja hortensja pomimo podlewania też nie wygląda najlepiej. Dziś w końcu troszkę krop
O a ja moją Fionę dalej .tez widzę lubi na komody i wszędzie włazić.Ciekawa rasa, prawda ??
To może jeszcze tak dalej syjamsko
Moja księżniczka
a tu dzremkę sobie ucięła, bo pogoda już dziś nie dla kotów
Witaj Aniu, gdzie ja byłam jak mnie u Ciebie nie było ? Kochasz te same rośliny co ja. Oglądam cały Twój wątek od początku, ale na czytanie nie mam czasu. Jaka dużą masz działkę ? Wy tam mieszkacie na stałe ?
Oglądam dalej
to ja już Aniu dożo wiem.Pooglądałam do końca, trochę poczytałam. Dzielna z Ciebie dziewczyna. Wiem, że kupiliście dom i planujesz założyć tam ogród. Ja nie odważyłam się na dwa ogrody. Brak czasu, sił i funduszy. Dwóch nie dałabym rady obrobić i utrzymać. Mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia po tym wypadku. Jaka duża jest ta nowa działka ? Kwiaty masz cudne, ja też lubię kolorowo. Pozdrawiam ciepło Ewa
Dwa domy to miałam ale dwa ogrody to już wyzwanie nie lada .Ogrodniczka nigdy nie ma dość a jak nie ma co robić to jak mój eM mówił kamienie nosi.Pozdrawiam deszczowo nareszcie ;d