Malgosik-Gosiu; Agatek-Agatko;ryska-Reniu; Kawa-Kamilciu;nicol21-Ewelinko;Jana; jona-Asiu;Rumianka-Elisko, Flower1 -Madziu;sylwia_slomc...-Sylwuś;Karol99; agnieszka_ma..-Aguś; Dominiko11;
Witajcie!!
Makro jest piękne, czy to w owadach czy to w roślinach

Ja takie lubię.
ale i inne też

Dziękuję wam wszystkim za odwiedziny i miłe wpisy,ża pozdrowionka.Buziaczki dla was

Dziewczyny wyjechałam trochę odpocząć.Potem choroba- angina, kaszel mało mnie nie udusił.ponad tydzień to się ciągnęło. W międzyczasie badania tomografii na moje kręgi szyjne i kręgosłup.Bóle jeszcze mniejsze ale są.Skierowanie do szpitala dostałam na większe badania..Zarejestrowałam się w szpitalu.I mam termin albo przed świętami 21 grudnia( dzień - przed moimi urodzinami), zrezygnowałam( przecież tyle pracy na święta

To drugi -28 grudnia, idę

W tamtym tygodniu na tydzień przyleciała moja córcia Anglii.Od czerwca się nie widziałyśmy. wyjechała na wakacje.Tam w były 3 parce, trzy zmiany mieszkania.Pamiętacie dostała się na wymarzone studia Akademii Obrony Narodowej.I nie wróciła. Została.Od 4 sierpnia, paruje przy biurku, przy komputerze z Anglikami,Daje radę.Przeżyłam to ,że zostaje,Nie wraca na studia.Mało nie pokłóciłyśmy się ( wcześniej we wrześniu) .Ale cóż jest dorosła.I nieźle daje sobie radę.Obiecała,że za rok pójdzie na studia.Taką szkoła życia teraz ma.

Tęsknię bardzo,ale dobrze,że piszemy, , rozmawiamy,,A teraz trochę czasu miałyśmy razem, rodzinnie

Dla was letnie, liliowe wspomnienia