Na odświętne sprawy, nie patrzy się ,że będzie pasienie dupki.Ja zawsze na oponke ,która niestety wlazła i zejśc nie chce
Fajnie,ci jak wigilie masz wolną.
Wiem co to znaczy, bo często tak miałam.A tym roku przyjdę w większości na gotowe.Też fajnie,.Dobrze,że jest kumu ja przygotować.
Może gwiazdka się poprawi i Wam przyniesie prezenty.
U mnie też chłopaki więcej obdarowane niż ja .Ale i tak człowiek szczęśliwy z ich zadowolenie, to prawda
Ja zawsze choinkę ubierałam sam.Bo zawsze uważałam,że to zrobię najlepiej.Potem pomagała mi trochę córcia.wg wskazówek moich i dobrze to robiła,A w tym roku jej nie ma.I ja pracuję.To zrobią to synkowie.Wg już nie moich wskazówek, bo pewnie jak przyjdę to będzie ubrana.Najwyżej co nieco poprawię .
mój potrafi bardzo dużo w kuchni.Są potrawy, które on tylko gotuje.Albo raz on gotuje obiad , raz ja. czasami wspólnie.To ulepsza życie,
Sprząta też mój umie,i chyba w każdej dziedzinie coś umie.Jak nie , to próbuje,Dużo w życiu sami przy remontach nauczyliśmy się i sami w 90 procentach robiliśmy( 75- maż - 15 ja)
Ja mam tytlko swoją rodzinę męża i dzieci i teściów.( oni są często tylko na wigilię Moi rodzice dawno już nie żyją .To święta w małej ilości osób.A vcórci tez nie ma w tym roku .To tylko 6 z teściami
Może kiedyś przyjdzie czas,że będzie nas więcej, radośniej
I też będę się spinać i szykować dla wnuków.Teoretycznie mogłabym być już babcią.Ale starszy syn nawet dziewczyny jeszcze mia ma.chyba ,że komputer liczyć
Oj, to ja chyba mam dobrze, bo robi całymi dniami.a jak trzba.np. przed imprezami, czy świętami to i do nocy działamy
Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Wczoraj byłam na działce.Hibiskusy bylinowe okopczykowałam.Huśtwaka z garażu.Juki związane.
I trochę zdjątek z grudniowego ogrodu z działki.Wcale to nie wygląda na grudzień , prawda ?
To tak jak mój starszy brat też z komputerem się ożeni Jak mieszkałam u mamy parę lat do tyłu to na wigili było nas przeważnie 14 osób a w jednym roku 19 to masakra a teraz od 3 lat jest nas 9