Beatko będą , będą z każdym rokiem hortki piękniejsze.
Ja też te które posadziłam w tamtym i tym roku chciałabym ,żeby były masywniejsze, bujniejsze i tp.
Ale ogrodnictwo uczy nas cierpliwości
Do cann szczęścia nie mam.bo też zapominałam o nich.W tym roku mam tylko 3 miniaturowe w koszu.
Nasza kotka to nasza rodzinna ulubienica.
ale o dziwo, do obcych nie idzie.
wyjazd był bardzo udany
Fajnie mieć taki trochę wyjazdowy urlop.
Taki widok miałaam z okna pokoju- na kochane Taterki
A to zamek Niedzica
Widok z zamku na zalew czorsztyński
I Zamek- ruiny Czorsztyn-Tam na górze weszłam na mur
Aniu ależ ci "zazdraszczam" urlopu. Ja swój rozpocznę dopiero za 3 tygodnie i już się nie mogę doczekać. Wypad widać ze udany, widoczki cudne. Pozdrawiam serdecznie
Ale wypoczęta na zdjęciach i taka zadowolona. To ważne, żeby umieć wypoczywać na wyjazdach. Ja się nie nadaję Strasznie się męczę poza domem i zamartwiam, co tam słychać, czy wszystko w porządku. nie wyjeżdżam na wakacje od lat. Dobrze mi przy moim domu, w moim ogrodzie z moim zwierzyńcem.
Oduśmiecham się do Ciebie Aniu
Dziewczyny dzięki
Jeszcze dalej mam urlop.Do 13 września.Ale do 5 siedzę w domciu( sporo jest do zrobienia) i na działce( i też zawsze coś,ale i poodpoczywam)
Tak to piękne miejsca,Jeszcze wczesniej tam nie byłam
Lubię takie, gdzie jeszcze nie byłam.
% wylatujemy z mężem do ?zkocji do znajomych i córcia tam przyjedzie na 2 dni.Z tego najbardziej się cieszę,że ją zobaczę od marca na żywo
Adria
Beatko, jak nic nie trzeba robić. z dala od domu, z przyjaciółmi czas spędzony i piękne miejsca to i buzia się uśmiecha
Oj a czemu tak się zamartwiasz co tam w twoim domu??
Ja też lubię w domu i na działce bardzo.Ale odpoczywam pychicznie na wyjazdach.
A dawno nie byłam...W ubiegłym roku tylko w domu tylko praca i gonitwa.
Także to był czas bardzo pozytywny
to był mniejszy wyjazd.Teraz trochę dom działka.Ale jezcze jeden wyjazd 5 września mam do Szkocji.
Też nigdy tam nie byłam
Wysłamam ci nasionka, w końcu
Jeżówka Supreme Cantaloupe
Fioncia drzemie na tarasie