Dzięki..ale ja zwsze uważam,że Kciuki,, trzeba puścić, bo coś robić człowieczek musi
Ale zdrowaśka, więcej może i pomoże.Bo z górą lepsze przymierze,niż z naszymi rękami...
Jak, coś to bardzo proszę.Bo przez te choroby , szpitale w tym roku.To cienko,Dagmarce mojej matma szła
To dla ciebie
Witaj Anuś!!
Hosty to mój większy pierwszy bzik, ogrodowy.Ja też bardzo Żałuję,ale nie mam już miejsca na nie.Moje rosną pod dwiema stronami domku i jeszcze jedna rabatka, mała.Od jeden też mają sporo słońca.I w lecie, pierwsze kilka przypala słońce
A jeszcze tyle odmian mi się podoba
Moje hosty też są w różnych fazach .Od wschodniej słonecznej strony są bardziej widoczne.Z drugiej już są w kiełkach
Te największe, to już cieszą. Zwłaszcza WAR Paint.Teraz jest cudna
Tak, mam większe roślinki.Kiedyś robiłam tak tylko z ogórkami.Potem cukinie.W ubiegłym roku doszły dynie.A tym jeszcze patison i arbuz.
Moje własnie są takie.Czekają po zimnej Zośce pójdą do gruntu.
A teraz już dłuższy czas stoją na balkonie, hartują się
Ewo, witaj!!
I Dzięki kochana, dobra kobieto.Mam to w pamięci, odrobię
Moja Dagmarka właśnie przyszła do domu.( dziś mam wolne, to bardzie też skupiam się na tych przeżyciach
I twierdzi,że nic nie wie, jak poszło.Zobaczymy i denerwujemy się do wyników .Taki to los rodzica!
Jutro angielski........
Pamiętaj dalej o córci, proszę
Gosiu biała to tylko jest jak na początku wschodzi na wiosnę White Feather. Później zielenieje.
Miałam kiedyś.I potem w lecie dawałam młode sadzoneczki znajomej i tą oddałam.
A później głupio mi było się o nią upominać
Jest kilka , które wytrzymują pełne słońce .U mnie są od strony wschodniej i zachodnio-północnej .Te od wschodniej i od zachodniej z brzegu niektóre z nich w upały trochę przypala.Dlatego wymyśliłam w tym roku na brzegu posadziłam powojnik ,,żeby dawał im choć trochę cień
Piwonia drzewiasta, ma pączek, pierwszy raz zakwitnie, jeszcze mała a już paczek ma.Bardzo jestem ciekawa jak będzie , bo kupiłam ją jako NN.