Witaj Aniu, przejrzałam Twój wątek i jestem zachwycona, wręcz zauroczona hostami.
Jak ja Ci ich zazdroszczę, niestety u mnie na razie nie mam dla nich za wiele miejsca, wszędzie prawie patelnia.
Pozdrawiam, zaznaczam do śledzenia i będę kibicowała.
Ja mam gęsto zbyt gęsto,posadzone hosty.ale chciałam ich dużo,A miejsca mniejWiesz jedne, te dużo potrzebują więcej miejsca.W ubiegłym roku takie 3 przesadziłam na inne miejsca , bo zasłaniały mi inne
Jedne do 50cm ,do 40cm .inne do 30 .
War Paint - teraz jest cudna
hosta mieke
Ja często też zdefiniuje sobie jakaś roślinkę lub odmianę, zaglądając do innych.Takie to korzyści.Ale i są minusy, bo rodzi się więcej chciejstw.a ciągle człowiek myśli,że już wszystko ma.a potem, jeszcze to , i znowu to kupuje i chce.ciekawe , czy to kiedyś skończy ??
To Rajska Jabłoń Royalty.Ma tera borowe mocno liście, potem ciemna zieleń łana z brązem i borem.Ładna
Zaczynam ją przycinać.Ale złe mi mąż przyciął jak drzewka owocowe przerzedził.Na drugi rok, powiedziała ,że ja sam.Chcę tworzyć jej bardziej kulisty kształt.
Nie wiem co to za maleństwo ( roślinka) tak pięknie kwitnie
Witam nocna już poniedziałkową porą.ale dnia braknie
Ja bardzo lubię kolorowo i cały czas zmienny ogród tętniący życie, roślinkami..A teraz ptaki śpiewają,żaby kumkają..Miodzio
jeszcze sobie kwitnie
Przekwitają
Dziękuję ,
Hosty tylko od strony wschodniej, tam gdzie mają więcej słońca są bardziej rozwinięte i to nie wszystkie. Reszta mniej rozwinięta albo w kiełkach jeszcze. Oj córcia zdaje maturę,,i ciągle myślę i przezywam.Jutro matematyka