Ja mam tylko tą odmianę brunery.Chyba mi się nie wysiewała.Ale ona dzieli się dobrze.Rośnie dobrze.Tak, duzo wcześniej już wypuszcza listki niż hosty.Piękne są
Kupiłam gazanie.Bo moje mi w ogóle nie wzeszły.
akimi małymi kroczkami coś się robi, coś posuwa się do przodu, coś się wykańcza.A coś zostaje w tyle.
Cały dom od projektu, po nadzór, bo tylko ( 3 ekipy go stawiały ;:306 ) ale potem wykończenie mojego męża.I tak dalej coś wymyśla i sobie robi.Czasu za mało, na wszystkie prace.Ale coś chce się zmienić, upiększyć.Jeszcze sporo rzeczy do zrealizowania na liście zostaje.
Tutaj najbardziej nas ciągnie, to takie nasze jedyne miejsce bliskie sercu,Tutaj powietrze jest inne, i ta natura.
Pigwa moja drzewkowata rośnie w górę i kwitnie .W tym roku już więcej.
Owoce ma jak jabłka duże.W tamtym roku miała dwa.Może w tym zawiążę ich więcej
Aronia też obficie kwitnie .Mam nadzieję,że i owoców tez zawiąże sporo.
Kwitną borówki
Asiu, dziękuję.
Każdy się stara, o ten swój zielony kawałek, aby pracować , modernizować.
I aby przynosiła mu dużo satysfakcji i fajnego miejsca do odpoczywania, prawda ??
Iglaki nie zostały przycięte, jeszcze.I ogórki cześć trzeba dosadzić.
Z synem dzisiaj robiliśmy jeszcze mniszek, na syropek i nalewkę
Mój rodek, 3/ 4 krzaczka po zimie padło.Jedna gałązka żyje i ma kwiatka, na pocieszenie
Lilaki kwitną, pachną i cieszą
Też myślałam wczoraj o zebraniu mniszka, ale skończyło się na wypieleniu rabaty i nazbieraniu pokrzyw.
Piękna i kolorowa wiosna u Ciebie . Kwitnące owoce cieszą. Ogród pachnie bzem. Jak w bajce
J
a ja tez myślałam o zebraniu pokrzywy i zalaniu jej wodą.ale sobota za krótka była jak się okazało.
A wieczorem podlać roślinki trzeba było. Woda z nieba mnie omija dobrze, że jest ta w kranie
Wiosna, piękna, ciepełko.Jak lato.
Tylko komary i meszki tną niemiłosiernie.Może u was nie ??
Codziennie odkrywam coś nowego .Coś się rozwija, rozkwita, rośnie, pięknieje.albo przekwita, zmienia się.
Ogród tętni, wieloma barwami.rożne zapachy w różnych miejscach.Inne jak lilaków w daleka wyczuwalne. A nad innymi trzeba się pochylić jak nad macierzanką, smagliczką.kocimiętką,,,,. Kwitnące czosnki nawet ładnie pachną.
Floks kanadyjski