Tak, jakoś się ich uzbierało
Funkię Orange Marmolade mam co śliczna funkia.
Touch Of Class nie posiadam.ale wie jak wygląda.To też piękna hosta.
Czyli te odmiany to bardzo dobry wybór Tak, tak wszystko przed tobą.wybór host ogromny ponad 1000 odmian
Hnmm, ciekawa jestem tych
6 pozostałych host.Pokaż je u siebie
Moja Orange Marmolade- dla ciebie
Golden Tiara
hosta Paradigm na środku i inne
Reniu, to jakaś słabsza ceramika.corcia kilka aniołków,które wcześniej zbierała chciała usunąć- wyrzucić. .ale pomyślałam,że w ogrodzie jeszcze trochę pożyją
Hmm jeżówki są i takie
I sa takie co ledwo paki widać.I takie co nie wiem czy zakwitną- te nowe, które wczoraj przyszły
to prawda, nowa hosta, a raczej jedna z nowych host.Bo w tym roku kilka kupiłam, jest bardzo ciekawa,ładna
Witaj Aniu, dziękuję za odwiedziny u mnie. Nie zrobiłam tego od razu, bo nie wiedziałam jak, ale już mnie nauczono. Obejrzałam Twoją wizytówkę , bo na całość przeznaczę więcej czasu jak najszybciej. Ale z tego co zobaczyłam wiem, że też lubisz kamienie.Jestem zachwycona Twoimi pięknie robionymi zdjęciami, ja tak nie umiem, chyba, że pomoże mi w tym nowy aparat- stary był kiepski i padł. Pozdrawiam.
Wszystko cudownie kwitnie. Zwróciłam uwagę na gipsówkę, jest pełna. Gdyby udało Ci się zebrać nasionka to ja bym bardzo prosiła o nie. Mam dwa rodzaje, jedna to taka pospolita, a druga to kompletny niewypał taka rzadka i pusta, a miała być różowa i pełna.
Witaj Grażynko!!
Cieszę się,że już odwiedzasz inne ogrody.I mój
Wizytówka to tylko mała namiastka ogrodu.nie da się tam pokazać wszystkiego.
Ale coś tam jest.Cieszę się,że moja podobała ci się.
Kamienie lubię,/mam też sporo.ale u ciebie chyba więcej ich widziałam.
Dziękuję bardzo za pozytywne słowa pod adresem mojej fotografii.
Dziękuje
Dziś chwila oddechu.Nad ranem popadało.Wreszcie.!!
Mam dwie gipsówki.
To zwykła
I ta na którą zwróciłaś uwagę, jest piękna, delikatna i jeszcze z lekkim zapachem
Nasionka spróbuję zebrać