Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

babka 23:59, 16 lis 2014

nic mi nie mów, ja co dzień bardziej sfrustrowana :/ Małż już mi embargo nakłada na O.
siakowa 10:54, 17 lis 2014

ja od nałogowców jestem wyzywana
Jagodaa 11:43, 17 lis 2014

Hejka mglista .

Pocieszę Cię, że z czasem wyluzujesz, ja jeszcze w zeszłym roku miałam trudności z zasypianiem, bo myślałam o rabatach, teraz już znacznie lepiej .
lojalna_ 11:48, 17 lis 2014

Zaczynam sie cieszyc ze zimno i troche trzeba wyluzowac bo faktycznie mnie jakies oszołomienie ogrodowe dopadło ....to dobrze troche zdystsnowac i przemyslec wiele pomysłów
Iwk4 12:29, 17 lis 2014

siakowa napisał(a)

Oj Jagoda, a jak ja chce to juz widzieć a nie gadać o tym non stop, dziś w nocy śnił mi sie żwirek, wczoraj sniły mi się jakieś roślinki... z kinematografią jestem do tyłu bo calymi wieczorami ogrody oglądam...strasznie monotematyczna się stałam
dobrze że mam dzieci to mnie do rzeczywistości przywracają

Hej, ja mam to samo. Ciągle mi się śnią niedokończone rabaty, że coś źle posadziłam i mus to przesadzić. Nawet się dziś obudziłam z postanowieniem, że jak wrócę z pracy, to hortensje będę przesadzać, ale deszcz pada i rozsądek każe czekać do wiosny
Twojego ogrodu też wyczekuję wiosną. Pozdrawiam
Iwk4 12:31, 17 lis 2014

babka napisał(a)
nic mi nie mów, ja co dzień bardziej sfrustrowana :/ Małż już mi embargo nakłada na O.

Skąd ja to znam? W weekend miałam szlaban na kompa, hi, hi
siakowa 14:10, 17 lis 2014

Jagodaa napisał(a)
Hejka mglista .

Pocieszę Cię, że z czasem wyluzujesz, ja jeszcze w zeszłym roku miałam trudności z zasypianiem, bo myślałam o rabatach, teraz już znacznie lepiej .

hehe ja trudnosci.nie mam bo chodze po północy spac bo ogladam ogrody
siakowa 14:11, 17 lis 2014

i gdyby to jeszcze jakis pozytek przynioslo...nie ja poprostu znalazlam przyjemnosc w patrzeniu na piekne zestawienia i gapie sie jak sroka w jedno zdjecie pol godziny
siakowa 14:14, 17 lis 2014

jola no mi sie niby tez usmiecha ta zima ale jednak jakby czlowiek zasadzil co ma to by tak jak jagoda mowi.. wyluzowal troche
siakowa 14:15, 17 lis 2014

ale tak powaznie to jak sobie zrobilam zestawienie cenowe planowanych zakupow chocby najmniekszych sadzonek to mysle jednak ze ta zima jest blogosławienstwem