Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 19:27, 18 lis 2014

Dziewczyno z lasu witam rozgość się
siakowa 19:32, 18 lis 2014

Hej Jagoda ,Toszka no właśnie tez mi sie to wydawalo.nieprawdopodobne ze ten glogownik taki ekstraśny jest ale maja go od paru lat sąsiedzi moich rodziców jak byly młode to owszem.okrywali na zime agro ale teraz nie sa juz okryte. Maja wysokoac ok 160 cm teraz. jak bede tam po jasnoku to zrobie zdjecie. Domyslam sie ze takie okrywanie mlodych moze byc klopotliwe ale jak maly kawalek zywoplotu....
siakowa 19:35, 18 lis 2014

Hej agnieszko, no wlasnie dwa lata... A jeszce dodatkowy problem ze te moje tuje beda tez niskie i one w dwa lata nie dorownaja miskantowi i wtedy moze je zagluszyc i przyslaniac slonce....
siakowa 19:37, 18 lis 2014

Jolu kawe stawiam choc nie wiem czy nie za pòźno a kamyczki to bym chetnie wymienila... strasznie mnie denerwuja... jak są mokre to żółknom i strasznie mnie to razi na tle białych murkòw płota i ścian.... Ble
Toszka 19:56, 18 lis 2014

Kasiu, niezaprzeczalnie u was cieplej. U mnie pomimo okrycia jest kiepski. Szczelnie okryć chochołem nie mozna bo zimozielony... i takie stanie w miejscu...
siakowa 21:57, 18 lis 2014

No i poszlam uspac małego a ze fikał to odwrocilam.sie plecami zamknelam oczy i ... Poszłam do ogrodu....jak zasnął ja wròciłam juz z rewolucją w ogrodzie...eM jak sie dowie to.mi wyłączy internet....oj duzo bede musiala nad nim popracowac
jazzy 22:00, 18 lis 2014

siakowa napisał(a)
No i poszlam uspac małego a ze fikał to odwrocilam.sie plecami zamknelam oczy i ... Poszłam do ogrodu....jak zasnął ja wròciłam juz z rewolucją w ogrodzie...eM jak sie dowie to.mi wyłączy internet....oj duzo bede musiala nad nim popracowac

To dawaj tą rewolucję!
siakowa 22:23, 18 lis 2014

no wiec myslalam myslałam o tych nieszczęsnych tujach...ze tak duzo że tak drogo że tak powoli... i wymyslilam...
że te wszystkie tuje które mam czyli 20 szt 160 cm i 13 malych przesadzę w kącik wypoczynkowy czyli tam gdzie ostatanio dywagowalam nad brabantem... a na okolo ogrodu ( poza ścianą ogrodzenia kąciku wypoczynkowego) tam gdzie mialy byc tuje bedzie zywopłot grabowy/bukowy ( tu musze poczytac bo chyba dobrze pamiętam że grab jest wytrzymalszy i na warunki i na choroby)
taki w 3 lata da mi osłonę i kopania nie ma tyle co przy duzych tujach

kacik wypoczynkowy otoczony z dwóch ścian tujami w L bedzie analogia do L murowanej białej po drugiej stronie przy ciurkadelku.. generalnie dużo bedzie ELEK w ogrodzie ktore beda wszytsko spinac w całość.......

ciekawe czy wiecie o czym ja tu pisze
babka 22:27, 18 lis 2014

Nic nie napiszę bo nic nie poczytałam ale zaznaczę choć że byłam Buźka Kasieńko Padam dziś na pychol, poczytam jutro
siakowa 22:28, 18 lis 2014

buźka i karaluchy do poduchy Oluś