Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 21:08, 10 sie 2017

Iwk4 napisał(a)
Beatko, mebelki wyszły świetnie. Zazdroszczę wam możliwości, mój M tylko na drewnie się zna. Więc podziwiać takie mogę tylko u was. Cudownie wyszły. Sama rozrysowywałaś schemat i wymiary? Bardzo mi się podobają
Stipa w donicy pięknie wygląda. Pozostałe nasadzenia też.

Dziękuję Iwonko fakt, że to nasza własna praca chyba cieszy nas jeszcze bardziej a wiesz widziałam mnóstwo fajnych drewnianych mebelków (nawet kiedyś w jednym z odcinków Mai w Ogrodzie - to też jest bardzo fajny pomysł! Także może namówisz e-Ma Co do wymiarów posiłkowałam się wymiarami na necie z mebli oryginalnych i dopytywałam Gosi-Malkul więc jej podpowiedzi też bardzo były pomocne.
Stipa pięknie się rozszalała a nie byłam jej za bardzo pewna - chodziło o wypełnienie donicy w tani sposób i powtórzę to nasadzenie na pewno za rok bo przypadło mi do gustu
beata_m 21:10, 10 sie 2017

wrobelki napisał(a)
Jak jaj mogłam takie zdjęcia przegapić u Ciebie cudnie wyszły mebelki, a trawy pięknie szleją Mi dwie stipy nornice wcięły a już tylko jednej brakowało.

eeee tam Wróbelku mało mnie było ostatnio, za aktywna nie byłam to i przegapić było łatwo powiem Ci, że u mnie też się nornice rozbestwiły pierwszy raz historii mojego ogródka, jedną rabatkę poniszczyły mi strasznie ... tutaj na szczęście dałam siatkę na krety to nie wlazły gryzonie jedne.
beata_m 21:15, 10 sie 2017

szemusia napisał(a)
Kochana, no w takiem miejscu imprezy, to sama przyjemność
Mebelki super I świetny pomysł z tą murowana donicą - doskonale wydziela miejsce wypoczynku. Mega!

A, i jeszcze rozplenice pochwalę, bo jakoś niezauważone zostały
Czym Ty je Kobieto karmisz, że takie koty już mają??? U mnie ledwo wychylają główki.

Beatko strasznie lubię czytać takie pochwały Powiem Ci po cichutku, że eM też dumny ze swojego działa jak paw a ja jak drugi paw
A co do rozplenic ... to nie przypominam sobie Beatko, żebym je czymś podlewała ... ewentualnie jeśli już to może raz gnojówka z pokrzyw i to by było na tyle! Dobrze, że rozplenice dorodne to odwracają wzrok od mojego warzywniczka ... który w tym roku wyjątkowo marny - niedopilnowany. Pomidory potwory - nie wyobrywałam przyrostów i za bardzo się rozszalały, marchewki zjedzone przez nornice (na jesień muszę siatkę na krety wsadzić do donic),a pietruszka zastrajkowała i prawie wcale nie wzeszła ... ehhh
anbu 21:15, 10 sie 2017

Bea bosssko macie, szczenę zbieram :-*
beata_m 21:17, 10 sie 2017

jazzy napisał(a)

Wow! Niesamowita zmiana! Efekt jest spektakularny! Tak trzymaj Becia

Dziękuję Jazzy kurcze próżna się robię bo luuuubię te Wasze pochwały :*
polinka 21:18, 10 sie 2017

Moja pietruszka też zastrajkowała Posiałam drugi raz.

Buziaki Beatko
beata_m 21:18, 10 sie 2017

lutroja napisał(a)
Stipy w tych donicach po prostu wow !

Polecam naprawdę, dają super efekt przy bardzo niewielkim nakładzie kosztów
mamuska1980 21:21, 10 sie 2017

O miesiąc musiałam się cofnąć, bo mnie tyle nie było.
Nie żałuje
Mebli już cytować nie będę, powiem tylko, że wpasowały się suuuper
Mężowi nie odpuszczę zimą, już mu robotę z mebelkami tarasowymi wymyśliłam , mają być takie pikne i już
beata_m 21:22, 10 sie 2017

anbu napisał(a)
Bea bosssko macie, szczenę zbieram :-*

hihihih eeee tam, nie gadaj
beata_m 21:23, 10 sie 2017

polinka napisał(a)
Moja pietruszka też zastrajkowała Posiałam drugi raz.

Buziaki Beatko

Polinka ja też kupiłam żeby posiać raz jeszcze ... i na tym się skończyło :/ uciekło mi i nie mam pietruszeczki świeżej

buziaki dla Ciebie również :*