Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 20:37, 20 sie 2017

lutroja napisał(a)
mój eM też tak miał, wszędzie miała być trawa i tuje nic więcej

hihih dobrze, że zmienił zdanie prawda
AngelikaX 13:09, 21 sie 2017

beata_m napisał(a)
i rozplenice na pierwszym planie

Widoczek miodzio
AngelikaX 13:11, 21 sie 2017

beata_m napisał(a)

tyle już zrobione a i tak nadal jeszcze więcej do zrobienia

i na razie nie specjalnie jeszcze wiem co dalej ... czy dokupywać kule ... czy mi zje wszystko ćma (choć na razie jej u siebie nie widze)???? hmmmm

Wrzucisz foto z bliska swoich genalnych donic? Co to za trawki, dlaczego powiązane? Sadzisz coś tam między nimi, że tak?

ps. Drogi, chodniczka, dodatkowej rabaty czyli porządku na przedpłociu zazdraszam - u mnie w tym temacie meksyk... oświetlenia nawet nie ma
beata_m 22:51, 21 sie 2017

AngelikaX napisał(a)

Wrzucisz foto z bliska swoich genalnych donic? Co to za trawki, dlaczego powiązane? Sadzisz coś tam między nimi, że tak?

ps. Drogi, chodniczka, dodatkowej rabaty czyli porządku na przedpłociu zazdraszam - u mnie w tym temacie meksyk... oświetlenia nawet nie ma

dzięki Angela za miłe słowa wrzucę pewnie, że wrzucę tylko już pewnie jutro pstryknę coś aktualnego (mówisz o tej donicy przy tarasie? dobrze rozumiem?).
Te trawki to stipa powiązana dlatego, że rozsiewała się okrutnie, bez litości ... wszędzie jej było pełno
Co do drogi to nie możemy się doczekać ... masakra była! Po przyjściu ze spaceru przy gorszej pogodzie, wszystko było do prania! A błoto tak się nosiło, że coś strasznego
Wiesz co u nas mieszkańcy bardzo walczyli, jeszcze zanim się wprowadziłam ... i wywalczyli
Jana 22:54, 21 sie 2017

jestem pod ogromnym wrażeniem, krótko mówiąc zbieram szczękę z podłogi , dawno mnie tu nie było a tu takie zmiany piękne metamorfozy
jazzy 23:20, 21 sie 2017

beata_m napisał(a)

Co do drogi to nie możemy się doczekać ... masakra była! Po przyjściu ze spaceru przy gorszej pogodzie, wszystko było do prania! A błoto tak się nosiło, że coś strasznego
Wiesz co u nas mieszkańcy bardzo walczyli, jeszcze zanim się wprowadziłam ... i wywalczyli
U mnie to samo... Też muszę wywalczyć
anulajda 10:52, 22 sie 2017

Beatko pięknie mebelki wyszły,warto było czekać
beata_m 21:46, 22 sie 2017

Jana napisał(a)
jestem pod ogromnym wrażeniem, krótko mówiąc zbieram szczękę z podłogi , dawno mnie tu nie było a tu takie zmiany piękne metamorfozy

hej Jana ogromnie mi miło pewnie już to mówiłam tysiąc razy ale bardzo mnie cieszą Wasze komplementy dają mnóstwo pozytywnej energii i chęci do dalszej pracy
beata_m 21:47, 22 sie 2017

jazzy napisał(a)
U mnie to samo... Też muszę wywalczyć

niestety nie ma innej rady, u nas było tuptanie były petycje ...
beata_m 21:48, 22 sie 2017

anulajda napisał(a)
Beatko pięknie mebelki wyszły,warto było czekać

dziękuję Aniu było warto było nie zamieniłabym ich na żadne inne