moje dalej nie dokończone kulkowisko
tyle już zrobione a i tak nadal jeszcze więcej do zrobienia
i na razie nie specjalnie jeszcze wiem co dalej ... czy dokupywać kule ... czy mi zje wszystko ćma (choć na razie jej u siebie nie widze)???? hmmmm
Witaj Sąsiadko
Śliczne te kule bukszpanowe
Zastanawiam się jak przyciąć mojego, ale on jest mniejszy i w tym roku nie cięty jeszcze, ale znając moje oko to musi być banalny kształt na początek
hej Aniu bardzo miło gościć kogos z okolicy dziękuję w imieniu kul, ale serio pisząc to z jednej strony wyglądają jak kule z drugiej jak jajka szczególnie te które ścinałam sama nic a nic sie nie przejmuj i próbuj w końcu trening czyni mistrza
hihihih taaaaaaaaaaaaaa Marta nie wyrabiam przy tych moich urwisach, najmlodszy ma dwa latka nie idzie go zostawić samego wejdzie wszędzie gdzie nie trzeba i zajada zielone pomidory koktajlowe Bukszpany ledwo raz przycięte, od dwóch tygodni próbuję oprysk zrobić mopsilanem i na grzyba, chwasty wszędzie, pięknie ułożonom korę nornica poryła (ale urzędujejuż tylko na jednej rabatce ... przy bukszpanach dużych) ale i stamtad spróbuję ją przegonić
A co do donic skoro mam Wasze popracie .... to zaczynam pracować nad eMem :*
hihihi dziękuję akurat tam już mam plan ... musze fundusze jedynie zgromadzić będą wiśnie albo graby na każdym przęśle, pomiędzy nimi rozplenice i rabata będzie wysypana kamykiem czyli klasycznie ogrodowiskowo ale chyba w miarę elegancko bedzie tego sezonu jak ułożą chodnik to jedynie ziemię przygotuję i z obornikiem na zimę przekopie