Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 11:12, 25 paź 2017

szemusia napisał(a)
A ja tego Elegant LAdy nigdzie nie znalazłam Buu...

Bardzo profesjonalnie sadzisz - pod sznureczek

Beatko ja znalazłam jedynie trzy paczuszki i to w dwóch z trzech lidl-i jakie zjeździłam ....
beata_m 11:12, 25 paź 2017

kasja83 napisał(a)
Beti Beti...w nogi szczypi!Kalosze ubieraj

Kasieńko a wiesz, że czekałam na Ciebie kiedy mnie ochrzanisz i zmobilizujesz!!!! postaram się w najbliższych dniach
beata_m 13:00, 25 paź 2017

gotowe
wrobelki 15:38, 25 paź 2017

O widzę że już nie marzniesz śliczne widoczki
beata_m 15:50, 25 paź 2017

wrobelki napisał(a)
O widzę że już nie marzniesz śliczne widoczki

eeeeeeeeeeeee tam, ja ostatnio buszowałam u Ciebie!!! Super zmiany! Naprawdę na wielki plus!
beata_m 21:53, 01 lis 2017

na początek
malinki się ostały jakimś cudem ... pewnie dlatego, że czasu dla ogrodu mam bardzo mało

i jesiennie nie da się ukryć

Magleska 09:40, 04 lis 2017

Witam u Ciebie
..... od wczoraj tu urzęduję ....... piękny tworzysz ogród i jeszcze trójka takich maluszków - super ....kanapy na tarasie świetne ,te donice tez ,a drewutnia z kompostownikiem - świetny pomysł - .......używasz ,sprawdza się ? ......bo chętnie odgapię
Na tarasie (tam gdzieś wcześniej pytałaś , nie wiem ,czy aktualne ) wg.mnie fajnie by wyglądało takie zadaszenie jak u Polinki ,albo podobne ....ale na doradzaniu sie nie znam
Będę zaglądać
Warzywnik też mam rozplenicą zasłonięty ....pozdrawiam
kasja83 13:15, 06 lis 2017

Beti Beti-butki zmieniłaś, a mnie nie było Dobrze....paluszki nie będą zmarznięte Malinki to bym jeszcze dziabnęła-takie z krzaczka.

anulajda 18:48, 13 lis 2017

O malinki też bym takie wszamała ale pewnie śladu już po nich nie ma)) Fajny pomysł miałaś z tą siatką pod cebule,że ja na to nie wpadłam bo mam takie jedno miejsce w ogrodzie że nawet czosnki się tam nie uchronią przed nornicami. W zeszłym roku jak im brakło cebul to za róże się zabrały wstręciuchy jedne.

PS. a ja Ci chodniczka bardzo zazdraszczam a zwłaszcza krawężników,przynajmniej auta nie będą Ci wieżdżać bo u mnie trawa przed płotem po asfalt a wiadomo jak nie ma krawężników to przy mijaniu auta masakrują ją a przy mokrej pogodzie to wiadomo jak to wygląda.
beata_m 21:48, 16 lis 2017

Magleska napisał(a)
Witam u Ciebie
..... od wczoraj tu urzęduję ....... piękny tworzysz ogród i jeszcze trójka takich maluszków - super ....kanapy na tarasie świetne ,te donice tez ,a drewutnia z kompostownikiem - świetny pomysł - .......używasz ,sprawdza się ? ......bo chętnie odgapię
Na tarasie (tam gdzieś wcześniej pytałaś , nie wiem ,czy aktualne ) wg.mnie fajnie by wyglądało takie zadaszenie jak u Polinki ,albo podobne ....ale na doradzaniu sie nie znam
Będę zaglądać
Warzywnik też mam rozplenicą zasłonięty ....pozdrawiam

hej Madziu bardzo mi miło Cię gościć dziękuję za śliczne pochwały ... troszku z opóźnieniem ale już wszystko odpisuje drewutni i kompostownika używam cały czas ... wpradzie tylko dwie komory mam i niby otwierane drzwiczki ale muszę coś podkładać bo wiadomo jak drzwiczki się otworzy to lubi coś wylecieć i napaprać w przyszłym sezonie będę sprawdzać ile dobra mi się wytworzyło a co do zadaszenia to właśnie takie coś kręci mi się po głowie
macham cieplutko i jak znajdę chwilę chętnie wpadnę z rewizytą