dziękuję Madziu Ty już po zabiegach trawnikowych?!?!?! Ale jesteś szybka!
Przy płocie są brzozy ale to drzewka sąsiada moj jest żywopłot cisowy, między nimi jest siatka ogrodzeniowa i faktycznie przy takim cięciu ... robią się z nich takie fajne kulki.
Wiosennie u Ciebie, krokuski śliczne Tulipanowy szał szykuję się za niedługo.
Ja dziś odwiedziłam ogrodniczy zakupiłam nawozy do trawnika, bukszpanu, wrzosów, cebulowych i hortek No i z promanalem będę działać pierwszy raz Chyba jutro prysnę, bo w niedzielę to 18 C w prognozach
o widzisz ...nie dopatrzyłam ,że one u sąsiada ...aż się wróciłam do fotki
a z moim trawnikiem …….. jakoś nie miałam co robić ,jak panowie ze ścieżką walczyli ….i to oni mi powiedzieli ,że już robią zabiegi trawnikowe ,więc tak wyszło ….
przy zdzieraniu darni trafiłam na pełno tych białych robali -chyba pędraków ,więc muszę dziadostwo wybić
dzięki Angela
a własnie miałam się Ciebie pytać, czy ten nawóz do trawników (szybki efekt dywanowy) stosujesz od razu teraz wiosną?
Ja też mam plan na promanal ale na piątek i też to będzie mój pierwszy raz
Hej Gosiu ja też na nie czekam z niecierpliwością
co do promanalu to ja przede wszystkim będę pryskała cisu (na misecznika) i chyba też wiśnie osobliwe prysnę, to jest taki środek owadobójczy
Dziewczyny na forum często stosują.
Moi rodzice walczyli w zeszłym roku z larwami na trawniku, ja natomiast zastosowałam pierwszą serię larvanem jesienią (na larwy opuchlaków - ale one chyba nie żerują w trawniku) i w maju będę powtarzać.
podwójne dzięki no właśnie widziałam pogodę na weekend ... nieprawdopodobna. Polinka pisała mi tylko, że do 12 stopni można promanalem .... hmmm dlatego myślałam, już w piątek śmignąć po pracy jak tylko deszczu nie będzie.