Agi na tym właśnie bardzo mi zależało żeby basenik się w miarę komponował jestem bardzo zadowolona z białej wersji basenu, myślę, że mniej rzuca się w oczy.
Co do grabów to na razie taka mocno ażurowa przesłona z nich wyszła - bo dałam je również za bukszpany
Pracy ogrom, ale efekt końcowy rewelka miło się ogląda takie ogrody jak Twój widać oko i rękę gospodarzy My też działamy ze schodami, troszkę deszcz Nam przeszkadza, ale efekt prac widać i radość jest wielka. Nie sądziłam że schody tak mnie ucieszą, fakt że długo na nie czekałam. Ja troszkę rabatkę przy domu dopieszczam i podoba mi się to co stworzyłam. Muszę focie przy weekendzie zrobić.
Buziam Mocno w ten chłodny dzień
Uwielbiam Twój ogród a fotkę placyku paleniskowo-basenowego mam zapisane jako inspirację Napisz proszę, jakie wymiary ma basen? Te białe donice bardzo tam pasują.
Powiedz te płyty warstwowe jak się łączy? Potem wszystko jest tynkowane na biało?
Dzięki!
Widziałam właśnie Basiu i podziwiałam, jak pisałaś o schodach nie zdawałam sobie sprawy, że to będzie aż tak duży zakres, takie schody to wyzwania ale chyba najtrudniejsze już za Wami nie dziwię Ci się wcale mnie cieszyłyby tak samo. Już jest pięknie przed wejście, a przypuszczam po cichu, że Ty tam jeszcze coś wykombinujesz z roślinami
jejjku dzięki Ewcia bardzo mi miło, zawsze to ja się inspirowałam u Was naokoło, także tym bardziej mi miło, że mogę się podzielić swoimi pomysłami
basen ma wymiary: stelażowy prostokątny 300 x 175 x 80 cm.
wiesz co płyty mąż nacinał po skosie tak żeby naroża się złączyły w kąt prosty, łączenia to był jego własny patent blaszki - kątowniki itp itd, potem grunt nakłada, potem siatka klej, czyszczenie i gładzenie i na końcu malowania farbą elewacyjną.
Jak gdzieś znajdę zdjęcia jeszcze to wstawię.