Witam sąsiadkę!!! Tak wpadłam do Ciebie i od razu zapytam czy możesz mi poradzic kilka dobrychg szkółek w okolicach Tarnowa i w nim samym?? Takich w których poradza a nie tylko na sztukę człowieka traktują??
Hej Dorotko napiszę Ci później na priv z jakich ja korzystam a jakie nowe wyszukałam tylko ciut później - bardzo mi miło, że ktoś z bliska w końcu się odnalazł
Beata, Ola kochane jesteście, że tak mocno wierzycie w moje ogrodowe realizacje, ale niestety te mocno budżetowe plany trzeba co chwile modyfikować, a raczej redukować No ale nie ma się co przejmować. Nie od razu Kraków zbudowano Co się odwlecze to nie uciecze i tak dalej
Tulam!
Marta ale to przecież standard, ja plany mam spore ale tak jak piszesz co chwilę się coś redukuje i modyfikuje. Życie ... ale jaka przyjemność z późniejszych sukcesów .... chyba Dlatego zajmę się trawnikiem żeby się nie nudzić i smucić, że na resztę trzeba czekać i czekać .... i czekać
Dokładnie Ja już sobie znalazłam nawet niekosztowną robotę ... będę nakłuwać trawnik widłami ... będę się czuła mega usatysfakcjonowana, że działam na rzecz mojego przyszłego pięknego ogrodu!!!!!!!!!!!!!!