Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

yolka 20:36, 06 lis 2017

Kindzia napisał(a)

To Morning Lighty

Wyjątkowo wysoki, domyślałam się, że to on bo jesień i miotełek nie ma, tylko ta wysokość mnie zmyliła, dzięki za informację
20:43, 06 lis 2017
jak ci mam to wytłumaczyć ??? na pismie nie umiem
zadzwoń jak bedziesz miec czas to ci powiem jak uzywam wyszukiwarki ...bo ona jest nad tytułem kazdego wątku
20:46, 06 lis 2017
Kindzia napisał(a)

Ty masz czas, ja nie. Zdążysz, nie mam wątpliwości

uważam sie za zdążoną na zime ...zrobiłam co mogłam ....i juz raczej reszta czeka do wiosny ...jesli cos tykne w ogrodzie to jest to raczej jakas kosmetyka bez wysiłku ))
Ewa777 11:02, 07 lis 2017

U Ciebie jak zawsze wzorowy porządek w ogrodzie
Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej
Kindzia 11:25, 07 lis 2017

yolka napisał(a)

Wyjątkowo wysoki, domyślałam się, że to on bo jesień i miotełek nie ma, tylko ta wysokość mnie zmyliła, dzięki za informację

Bo one tam trochę rosną, to wysokie już. Nigdy mi nie kwitły...
Polecam się
Kindzia 11:28, 07 lis 2017

eee_taam napisał(a)
jak ci mam to wytłumaczyć ??? na pismie nie umiem
zadzwoń jak bedziesz miec czas to ci powiem jak uzywam wyszukiwarki ...bo ona jest nad tytułem kazdego wątku

O takiej wyszukiwarce to wiem Kiedyś mi się gdzieś obiło, że można tylko swoje zdjęcia z wątku wywołać...ale zupełnie nie pamiętam gdzie to było i jak się to robi. Jak pokazałaś zdjęcie tulipana, to myślałam, że wiesz jak się te zdjęcia wyszukuje...
Kindzia 11:30, 07 lis 2017

eee_taam napisał(a)

uważam sie za zdążoną na zime ...zrobiłam co mogłam ....i juz raczej reszta czeka do wiosny ...jesli cos tykne w ogrodzie to jest to raczej jakas kosmetyka bez wysiłku ))

Każdy sobie zakłada inny zakres prac na jesień. Jak zakres wypełniłaś, znaczy się wyrobiona jesteś

Chciałam jak najlepiej wykorzystać dobrą pogodę, nie lubię w zimnie robić, wszystkie końcówki mi od razu marzną... Już dzisiaj nam się ciepełko skończyło, u nas listopad prawdziwy za oknem...tylko jeszcze pluchy brakuje...fuj!
Kindzia 11:31, 07 lis 2017

Ewa777 napisał(a)
U Ciebie jak zawsze wzorowy porządek w ogrodzie
Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej

Jestem poukładana, tak mam Wszędzie jestem poukładana : w domu, w pracy i w ogrodzie też
Agania 11:54, 07 lis 2017

Kasiu u Ciebie w ogrodzie jest jak w salonie...snopeczki idealnie powiązałaś, ja swoich nawet nie obejmę...potrzebny pomocnik

U mnie jeszcze bylinowy chaos na rabatach..liczę na piękny listopad, żeby zdążyć poletko za domem w skibie zostawić
Kindzia 12:15, 07 lis 2017

Agania napisał(a)
Kasiu u Ciebie w ogrodzie jest jak w salonie...snopeczki idealnie powiązałaś, ja swoich nawet nie obejmę...potrzebny pomocnik

U mnie jeszcze bylinowy chaos na rabatach..liczę na piękny listopad, żeby zdążyć poletko za domem w skibie zostawić

Z pomocnikiem wiązane Wygodniej i dużo szybciej idzie.
Mam nadzieję, że się tą wiosną da z nimi porządek zrobić, niektóre mają wygnite środki, trzeba by było...w tym roku miałam to zrobić, ale nie dało rady.
I zastanawiam się czy nie wymienić Hamelny w łezce na jakieś mniejsze rozplenice, ale nie na te małe całkiem...co dwa lata muszę je ostro dzielić, bo rosną jak głupie...

Życzę Ci sprzyjającej pogody Agatko, żebyś się wyrobiła i swój plan wykonała