Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 14:24, 16 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

z tym DHL to masz racje bo ja zamawiałam ciemierniki od Nowaka (w marcu)..i tez mi napisał ze wysłał i miały do mnie dotrzec we czwartek ...a potem napisałam do niego w piatek ze nie dostałam ...a on odpisał ze paczka wróciła do centrali DHL z przyczyn nieznanych a on nie przyjoł i odesłał drugi raz ....popukalam sie w czoło ...i sobie pomyslałam ze sciemnia i kreci .....a tu w poniedziałek dotarła do mnie przesyłka ...karton po przejsciach ...kwiatki nawet w dobrym stanie bo on jednak solidnie zapakował ....kilka galazek złamanych przemilczałam.

Czyli potwierdzone : DHL skreślamy...
Kindzia 14:25, 16 kwi 2018

tulucy napisał(a)
Ja ostatnio odmówiłam przyjęcia, bo firma się pomyliła i nadali za pobraniem, a było opłacone już. I tak się z nimi umówiłam, że odmawiam. Kurier sobie zapisał. Wieczorem do mnie dzwonił jego szef, z pytaniem, jak to było i czy na pewno to ja odmówiłam. Chyba podejrzewał kuriera o chachmęcenie. Pewnie się tak zdarza. Choć ja generalnie na moich tutaj nie narzekam, już się znamy

Do mnie wszystko przychodzi na służbowy adres, dużo przychodzi...znamy większość kurierów i zwykle nie ma problemów. Widocznie raz na jakiś czas musi być...
Kindzia 14:27, 16 kwi 2018

Bogdzia napisał(a)

Kasiu a cenami się różnią , moze nie miał dużych tylko małe ale cena powinna byc niższa.

Tak Bogdziu, różnią się, ale nie "dwa czy trzy lata"...
Ciekawe ile lat trzeba żeby Alexandrina zawiązała kwiat...
Kindzia 14:28, 16 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Poczytałam o perypetiach z firmą kurierską, dobrze, że doszły magnolie na czas no i ciekawam czy się spodobały?

Obdarowana jest zadowolona To najważniejsze.
Kindzia 14:31, 16 kwi 2018

I Marcelinka w drodze na pierwszy dzień imprezy. Potem
w drugim dniu, na pustej już scenie

i jedna z ozdób stołu, dostałam do domu

Basilikum 14:40, 16 kwi 2018

ale Marcelinka sliczna sukieneczki pierwsza klasa

Ja mysle, ze Zymon poprostu wyprzedal co lepsze, pisalas, ze internetowo juz nie ma (albo ktos inny pisal na innym watku hmmm). Ja kiedys zamowilam w szkolce, ktora Jakis czas temu sie reklamowala na Ogrodowisku. Dostalam wszystko miesiac pozniej niz sie spodziewalam i w sumie wszystko mi padlo, nic z tej przesylki sie nie przyjelo, choc rosliny nie byly calkiem przemaglowane
gobasia 15:12, 16 kwi 2018

wpadłam dziś na sekundę do szkółki Szmit....zatrzęsienie magnolii ,można dostać oczopląsu ceny od 30 do 1000zł
16:21, 16 kwi 2018
ale odstrojona wnusia )) woooow ))))
Ewa777 17:14, 16 kwi 2018

Na tych zdjęciach z komórki te magnolie nie wyglądają źle.
Marcysia jak kwiatuszek
malgorzata_s... 17:42, 16 kwi 2018

No Królewna śliczna