z tym DHL to masz racje bo ja zamawiałam ciemierniki od Nowaka (w marcu)..i tez mi napisał ze wysłał i miały do mnie dotrzec we czwartek ...a potem napisałam do niego w piatek ze nie dostałam ...a on odpisał ze paczka wróciła do centrali DHL z przyczyn nieznanych a on nie przyjoł i odesłał drugi raz ....popukalam sie w czoło ...i sobie pomyslałam ze sciemnia i kreci .....a tu w poniedziałek dotarła do mnie przesyłka ...karton po przejsciach ...kwiatki nawet w dobrym stanie bo on jednak solidnie zapakował ....kilka galazek złamanych przemilczałam.
Ja ostatnio odmówiłam przyjęcia, bo firma się pomyliła i nadali za pobraniem, a było opłacone już. I tak się z nimi umówiłam, że odmawiam. Kurier sobie zapisał. Wieczorem do mnie dzwonił jego szef, z pytaniem, jak to było i czy na pewno to ja odmówiłam. Chyba podejrzewał kuriera o chachmęcenie. Pewnie się tak zdarza. Choć ja generalnie na moich tutaj nie narzekam, już się znamy
Ja właśnie szukałam takiej jasnej, różowej. Takie preferencje były.
Zresztą w swoim ogrodzie też mam same jasne, ciemne jakoś takie mało widoczne mi się wydają. Ale jakbym miała hektary i sadziła bym z 20 różnych, to pewnie jakaś jedna, może, by się znalazła.