Taka ok 0,8- 1m powinna juz kwitnąc.Powiedz ludziom którym je dałas żeby przez trzy lata zabezpieczali korzenie na zime, ja kładłam gałąź świeka i na to ziemię, na wiosne wiadomo ile ziemi jest do zabrania.
Nie wiem jak było...zamówienie składałam w połowie marca, myślę, że miał dla mnie zarezerwowaną...
Nigdy nie miałam takiego pecha, o którym piszesz. Raz jeden zamawiałam od Bilskich, dawno temu, miałam pomylone rośliny i nie uznał mi reklamacji. Był bardzo niegrzeczny...przestrzegam od tej pory przed tą szkółką. Nawet pisałam do Związku Szkółkarzy Polskich, tak mnie zbulwersował swoim chamstwem.
Mam część floksów od niego, rosną. Natomiast orliki już dawno skończyły żywot, kupowałam pełne od nich.
Patrząc z perspektywy czasu i biorąc pod uwagę ilości zamawianych roślin - raczej mam pozytywne odczucia.
Mam od nich ostróżki i krwawnika. Bardzo dobre sadzonki mają. Pięknie rosną!!! Dobrą opinię u mnie ma ta szkółka.
Może gdybym u nich kupiła ostróżki za łezkę, to by sobie rosły...ale mam po ostróżki do Pęchcina jechać???