Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

gobasia 10:02, 13 kwi 2018

dostaniesz dzisiaj...Pewnie wczoraj nie chciało mu się jechać
tulucy 11:43, 13 kwi 2018

Huh ja kiedyś czekałam na książki dla dzieci na wyjazd, nie przyszły, dzwonię po powrocie, okazało się, że odebrane przez osobę o nazwisku sąsiadów, lecę do nich, nie odebrali niczego. Dzwonię znowu, zaczynają wyjaśniać, okazało się że w Warszawie na takiej samej ulicy pod moim numerem mieszkała pani o nazwisku moich sąsiadów, odebrała paczkę i czekała, aż ktoś po nią przyjdzie kurier pomylił Warszawę z moją wsią
Milka 11:48, 13 kwi 2018

Kindzia napisał(a)

Trzeba się przemęczyć Irciu, bukszpan elegancki jest...nie wiem co by się musiało stać, żebym się go pozbyła...wolę pryskać i skubać. Może go wreszcie zarazy opuszczą, czego Tobie też życzę!!!
Jeszcze nie taki porządeczek jak bym chciała, ale cóż, siła wyższa...
Jasne, pokaże przed i po cięciu. Tylko niech najpierw zakwitną i przekwitną

Macham Irciu

Motywujesz mnie z tym bukszpanem
Ewa wczoraj była i mówi, wywal...dumam
Z tym porządkiem to dziwna sprawa, u mnie, robię...niby do przodu i nagle znowu tyły
Ale nie jest źle, a będzie lepiej
Mam fachowców przed weekendem majowym, potem maj i wrzesień i oni wszystko zrobią, a Zygi co lżejsze, bo kolanka ma bardzo chore.
On wodospad zaczyna, ale się cieszę
Buź, lubię Twój ład i porządek, ale nie mogę pominąć Rysia, pracowity chłopina, pozdrawki
Basilikum 15:29, 13 kwi 2018

oj mam nadzieje, ze magnolki przyjda i nie wymeczone podroza beda

jedziesz dzis do ogrodu??

ja zaraz lece podzialac.
Tess 16:16, 13 kwi 2018

Kasiu, odpowiedziałam u siebie, ale i tu napisze.
To nie ja go wynalazłam, tylko mój kolega z pracy.
Kolega twierdzi, że wysiewał do doniczek (ale on wszystko wysiewa do doniczek), w pierwszym roku nie miał kwiatów, w kolejnym cudne, wysokie (twierdzi, że 120 - 150 cm) i calusieńkie obsypane kwieciem. Na jednej roślinie od kilku do nawet jedenastu pędów naliczył.
Jednakże u niego sucho Więc nie wiem, czy da radę u Ciebie. A w necie nie piszą, jakie ma wymagania.
Ale nasionka obiecał w poniedziałek przynieść.
Ja myślę tak - trzeba spróbować. I już
Jak tylko będę miała nasiona, natychmiast Ci ślę.
Urszulla 18:23, 13 kwi 2018

Z tymi magnoliami to niezły pasztet, co powiesz przy życzeniach- prezent dojedzie? Czekanie na ostatnią chwilę jest bardzo stresujące.
Ewa777 19:06, 13 kwi 2018

Obejrzałam z ciekawości te dzwonki piramidalne Pięknie wyglądają Jestem ciekawa jak zimują, bo w jednym miejscu przeczytałam, że karpy przechować w chłodnym pomieszczeniu. Czyli trzeba wykopywać na zimę?

Kasiu, i jak tam dostałaś przesyłkę?
Kindzia 19:18, 13 kwi 2018

gobasia napisał(a)

dostaniesz dzisiaj...Pewnie wczoraj nie chciało mu się jechać

Dostałam, po aferze jaką zrobiłam w centrali DHL. Odbiór podpisał pracownik, a jej nie dostarczył wczoraj...dobrze, że dzisiaj chociaż.
Kindzia 19:19, 13 kwi 2018

tulucy napisał(a)
Huh ja kiedyś czekałam na książki dla dzieci na wyjazd, nie przyszły, dzwonię po powrocie, okazało się, że odebrane przez osobę o nazwisku sąsiadów, lecę do nich, nie odebrali niczego. Dzwonię znowu, zaczynają wyjaśniać, okazało się że w Warszawie na takiej samej ulicy pod moim numerem mieszkała pani o nazwisku moich sąsiadów, odebrała paczkę i czekała, aż ktoś po nią przyjdzie kurier pomylił Warszawę z moją wsią

To tez nieźle...mnie usiłowano wmówić, że paczkę odebrał portier w mojej firmie...tyle, że my nie mamy portiera...
Kindzia 19:23, 13 kwi 2018

Milka napisał(a)

Motywujesz mnie z tym bukszpanem
Ewa wczoraj była i mówi, wywal...dumam
Z tym porządkiem to dziwna sprawa, u mnie, robię...niby do przodu i nagle znowu tyły
Ale nie jest źle, a będzie lepiej
Mam fachowców przed weekendem majowym, potem maj i wrzesień i oni wszystko zrobią, a Zygi co lżejsze, bo kolanka ma bardzo chore.
On wodospad zaczyna, ale się cieszę
Buź, lubię Twój ład i porządek, ale nie mogę pominąć Rysia, pracowity chłopina, pozdrawki

Walczymy, póki całkiem łysy nie jest

Bo ciągle przybywa, nowe rośnie i znowu apiać to samo

Wodospad? Rewelacyjnie!!! Będzie uspokajająco woda szemrała

To porządnych fachowców Ci życzę tym razem, niestety, różnie bywa...

Już Ci pisałam, że u mnie utrzymać porządek i u Ciebie to dwie różne rzeczy. Ja mam tylko 10 ar. Nie stresuj się
Rysiowi przekażę pochwały

Buziak